Nine Inch Nails připravují novou desku a mají hromadu dalších plánů

Trent Reznor a Atticus Ross prozradili, na čem teď pracují.

Už jsou to více než čtyři roky, co Nine Inch Nails vydali své poslední album "Ghost VI: Locusts". Ale abyste si nemysleli, že hlavní mozek NIN Trent Reznor a jeho dlouholetý hudební souputník Atticus Ross strávili poslední léta jen odpočinkem, dvojice v novém rozhovoru pro portál GQ prozradila, že mají v plánu haldu nových projektů. Ty kapela schovala pod křídla nové produkční společnosti With Teeth. 

A co konkrétně máme od dvojice očekávat? Zaprvé hudební festival a následně „něco, co není tak úplně videohra v ekosystému UEFN, který Epic vybudoval kolem Fortnite.“ Z práce na hře plánovaně vyplul materiál na novou desku Nine Inch Nails. Dvojice překonala odpor k dění okolo kapely a slovy Rosse v rozhovoru se cítí "nadšený ze startu prací na další desce... Myslím, že máme v ruce zajímavý koncept a nějaké silné nápady.“

Jak by řekl Horst Fuchs, ale to ještě není všechno! Dvojice vyvíjí televizní seriál s Christopherem Storerem, a také zkušeným hororovým režisérem Mikem Flanaganem (Doctor Sleep). Reznor s Rossem samozřejmě pracují na filmové hudbě. Konkrétně na novém filmu Lucyho Guadagnina Queer, a také nahrávku pro režisérovo sportovní milostné trojúhelníkové drama "Challengers" (vychází 26. dubna). Režisérova prosba byla o „velmi hlasitém technu počas celou stopáž bijáku". Dvojice také dokončuje hudbu pro nadcházející sci-fi thriller Scotta Derricksona "The Gorge" s Anyou Taylor-Joy a Milesem Tellerem v hlavních rolích.

Na závěr se Nine Inch Nails zmínili o oděvní linii, nejmenovaném hudebním festivalu, na kterém NIN plánují „debutovat jako skladatelé spolu se seznamem jiných, zajímavých lidí“; přibližně ve stejnou dobu jako festival má být spuštěna nová nahrávací společnost. Tak uvidíme, co z toho nakonec bude uvedeno v život.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nine Inch Nails , svý nejslavnější časy mají už několik let dávno za sebou. Rok 2005 - With Teeth , je to poslední co se ještě ''celkem'' dalo poslouchat. Od tý doby je to neposlouchatelný a i bude!
Depešák - ubožák, také patříš k těm "dědkům" co chodí na DM party? Je mi 28. let a ze zvědavosti jsem s kamarádkami zašla do klubu na DM party. Zažily jsme terapii šokem! Padesátiletý dědci se tam svíjeli na parketu, jak kdyby měli padoucnici. Vyhlíželi jsme nějakého pohledného třicátnika, ale marně. Místo toho pro mě přišel asi čtyřicetiletý plešatý chlap a tak jsem mu řekla: Vrať se do hrobu! Na DM party už nikdy více.
:D:D:D:D:D
Jako dvacetosmička jsi pro pohledného třicátníka už jen vyklepaná slunečnice. Za dvacet let za tebou bude pískat akorát tak tlakový hrnec k v kuchyni. Mezitím se z padesátiletých dědků stanou ještě veselejší bezzubí sedmdesátníci na dm parketu. Zatím sis prohlédla jen svíjející se plešouny. Bude hůř, haha.
"Vyhlíželi jsme nějakého pohledného třicátnika." Tím je řečeno vše. V hlavě máš jen tři posmrkané a skrčené kapesníky. Co to má společného s hudbou? To samé můžu říct o The Cure. Tam zase najdeš 40ky s vytahanýma kozama. A a co? Jediná ubohá osoba jsi tady ty. Jo a pak ještě ta Vanessa rozkuřovačka. Kuuucha nebo tak nějak.
Ne a Ne. Dědci vždycky zvítězí nad dvacetosmičkami od Papinova hrnce :D a Kootcha je fešnej chlap a bard <3 a jeho reporty mají poetiku ve stylu "Bohumil Hrabal - Automat Svět". Life Is Too Short (Kai Tracid), i když to sem žánrově nepatří. A věk neřešit...
Okay, znova mažu všechny komentáře, které nesouvisí s článkem ani hudbou, a znovu prosím, abychom diskuse drželi k věci. Díky.
:(((
:)))

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.