Vanessa zveřejnila remix od Die Krupps a finišuje s crowdfundingovou kampaní

Domácí EBM legenda odhaluje exkluzívní bunus připravovaného Best of výběru.

Už před více než měsícem, kdy Vanessa odhalila svůj záměr vydat best of album a vrátit se na domácí pódia, slibovala, že dvojkompilace bude obsahovat i exkluzivní bonus. Ten teď odhalila - jedná se o remix skladby Captagon od slavných Die Krupps. Pětice vedená neúnavným Samirem Hauserem by k němu ráda natočila videoklip. Konkrétně k této myšlence dodává: Bude to tak přes čáru, že rozzuřený džihádisti budou organizovat autobusový zájezdy na naše koncerty. Klip bude dělat jeden borec s pomocí AI a bude to první video u nás, ve kterým AI dává smysl. Ne jako ty sračky, co jste doteď viděli od „rádoby odborníků a proroků AI“. 

Z toho důvodu se už jinak dosažená původní laťka crowdfundingové kampaně zdvihá na 380 000 Kč a fanoušci mají ještě týden na to, aby jí dosáhli - ZDE. Už 22. září pak v Liberci kvinteto odehraje první z desítky koncertů, které na podzim v rámci "Meisterstücke tour 2023" předvede. Jejich seznam jsme umístili ZDE. Koncerty najdete i v našem kalendáři.

 

Vanessa - Captagon (Die Krupps Remix)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To The Hilt. Jinak vubec neverim, ze jim to fakt delali.
Proč? Tady je k remixu zdravíce Jürgena Englera - https://youtu.be/OivC4knaTgY
...vždyť ty Die Krupps tam jsou slyšet na první poslech.
Písnička je hodně nudná a vlastně o ničem. Vanessa je už taky o ničem. Chtějí vydat best of a tak lidi zaplat'te nám to! Jo drogy sou drahý!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.