Únorový Batsave spojíme s vydáním kompilace Dark Tunes from Czech and Slovak Caves

Pojďte s námi oslavit zrod třetího pokračování výběru toho nejlepšího z domácí temné scény.

K nezřízenému juchání na party se důvod najde vždycky. Ale tentokrát není nutné složitě vymýšlet co zapít, protože vám 18. února na Batsave hodláme vůbec poprvé ukázat fyzickou podobu zbrusu nové kompilace "Dark Tunes from Czech and Slovak Caves", kterou si budete moci samozřejmě rovnou zakoupit. Navic je dost možné, že v klubu natrefíte na nejednoho z interpretů a 2CD, designově sladěné s předchozími díly, si budete moct rovnou nechat podepsat. Novinek u stánku s merchem plánujeme víc, s dalšími podrobnostmi se s vámi ještě podělíme.

O něco méně radostnou novinkou je zdražení vstupného ze 100 na 150 korun českých. Vysvětlovat důvody v dnešní době asi není třeba, náklady zkrátka bobtnají všude. Snad vás tento nepopulární krok neodradí a pro nás je to závazek, nabídnout za více peněz více muziky.

Celý večer vás bude bavit Sanctuary.cz crew  a její nálož gothrockových, postpunkových, darkwave či synth novinek vyváží oblíbené klasiky žánru. Během večera samozřejmě zazní i některé tracky z oslavované kompilace. Chybět nebude tradiční stylová projekce ani kasička, do které budete moct hodit drobák na přilepšenou netopýrům žijícím v záchranné stanici Nyctalus.

BATSAVE ☥18☥02 w/ release of Dark Tunes Vol·III18. 2. 2023 21:00
Underdogs´, Praha
vstup 150 Kč

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

   

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.