=UKONČENO= Soutěž o lístky na pražský návratový koncert Cat Rapes Dog

Je libo volný vstup na dlouho odkládaný elektropunkový večírek?

Když jsme na konci roku 2019 ohlašovali návrat švédských Cat Rapes Dog, netušili jsem, že k dosavadnímu čtvrtstoletí čekání budeme muset přihodit další dva roky. Člověk míní, Covid mění. Tak či onak, po dvojitém odložení vše spěje ke zdárnému konci a už 3. září by švédská čtveřice měla přijet rozšmelcovat osazenstvo pražského klubu Rock Café. Navíc s exkluzivními předskoky Bolehlav a  MAD of Meth feat. Daniel Rodný. Pokud byste rádi na koncert dorazili zadarmo, máme pro dva štastlivce po lístku, který můžou vyhrát v naší soutěži. Stačí správně a včas odpovědět na naší soutěžní otázku a pak mít štěstí během losování. Soutěžní otázka zní:

Jak se jmenuje poslední řadové album Cat Rapes Dog a v jakém roce vyšlo?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz (ne do komentářů pod článek na webu nebo na sociálních sítích), a to do poledne čtvrtka 1. září (čtvrtek 1. září do 11:59). Uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "CAT RAPES DOG". Výherce zveřejníme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (Registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

Cat Rapes Dog - Moosehair Underwear

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Viděl někdo CRD teď v létě na Amphi? Pokud jo, jak jim to teď šlape?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.