Cat Rapes Dog v Praze doprovodí dvojice neobyčejných projektů

Zajímá vás, kdo se představí v září po boku hvězdných Švédů?


Týden po letošním Prague Gothic Treffen bude mít české publikum příležitost vidět po neuvěřitelných osmadvaceti letech švédskou formaci Cat Rapes Dog. V sobotu 3. září se tahle nekonformní partička, obdařená schopností spojit punk s EBM a okořenit jej notnou dávkou humoru, představí na pódiu pražského klubu Rock Café. Už tak výjimečný večer pro vás obohatíme dalšími dvěma vystupujícími, které vás zaručeně nenechají znuděně sedět v předsálí.

Málokdy se na české tvrdě elektronické scéně objeví opravdová superskupina, tedy formace složená z členů již zavedených formací. Jádro nově vytvořeného společenství tvoří členové skupiny M.A.C. of MAD, někdejší hudební mozek kultovní Vanessy Daniel Rodný a také Mir Colon, polovina slovenské elektronické legendy KIFOTH. V pozadí operují např. Moimir Papalescu (Magnetik, Papalescu2, Vanessa, nejnověji opět i znovuzrození Moimir Papalescu and The Nihilists) nebo Jaroslav Stuchlý (Michael's Uncle, Vanessa). Pánové vystoupí pod pracovním názvem MAD of Meth feat. Daniel Rodný a bude se jednat o jejich koncertní premiéru. Jaká bude výsledná podoba pódiové sestavy prozatím zůstává tajemstvím, ale rozhodně půjde o unikátní zážitek.

Ovšem ani druhý speciální host není žádné ořezávátko. Michal Milko se svým one-man projektem Bolehlav stačil během několika let existence zbořit zažité konvence a propojit dubstep, kytary, noise a řadu dalších prvků. Zdánlivě nesourodé komponenty potom opatřil neskutečně průrazným soundem, se kterým vtlouká hřebíky do hlav posluchačů nejen v Čechách a na Slovensku. V loňském roce se premiérově představil v polském Bolkówě v rámci Castle Party a ne náhodou byl mnoha přítomnými pasován za nejlepší zážitek celého ročníku. Pokud jste doposud neměli možnost vidět opravdového zvukového inovátora v akci, budete mít první záříjovou sobotu skvělou příležitost.

Vstupenky na akci jsou stále v předprodeji u GoOut za cenu 450 Kč (+ poplatky sítě), na místě je potom koupíte o stokorunu dráž. Platné jsou samozřejmě i všechny vstupenky, zakoupené na původní termín v roce 2020.

CAT RAPES DOG (S) + special guests: MAD of Meth feat. Daniel Rodný (CZ), Bolehlav (CZ)
3. září 2022, Praha, Rock Café
Vstup: 450 Kč (+ poplatky) v předprodejní síti GoOut.cz / 550 Kč (na místě).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.