Amduscia ruší turné, v Praze je po boku Hocico nahradí krajané EGGVN

Mexická úderka Pola Aceveda se do Prahy nakonec nepodívá. 

Těšili jste se na dvojnásobný latinoamerický atak v podání pekelných spolků Hocico a Amduscia? Pak vám bohužel musíme trochu zkazit radost - Amduscia totiž z rodinných důvodů zrušila svou plánovanou návětěvu Starého kontinentu a jejich účast na plánovaném velkopátečním masakru se tedy nekoná.

Zde je Polovo vyjádření:
Drazí fanoušci Amduscia,
už dlouho se těšíme na návrat do Evropy a byli jsme velmi nadšeni, že budeme hrát na Living The Darkness Tour a dalších dvou koncertech s Hocico. Ale kvůli naléhavé zdravotní situaci v rodině musí Amduscia zrušit všechny nadcházející evropské koncerty. Doufáme, že se nám podaří všechny termíny v blízké budoucnosti přeložit a děkujeme vám za podporu a trpělivost."

 

Společně s labelem Out of Line jsme ovšem nelenili a zajistili jsme náhradu v podobě jiného nekompromisního mexického bandu EGGVN. Mladá formace zaujala už svým debutem "Solve Et Coagula", ale především působivými koncerty v ďábelských rohatých maskách. Kapela do Prahy přiveze své aktuální album "La Era De La Bestia" a my věříme, že jejich angažování na tomto večeru přijmete jako důstojnou náhradu. 

 

 
Obě další kapely, tedy Hocico a System Noire, vystoupí dle původního plánu. Navíc vás můžeme ubezpečit, že ani po koncertech se nudit nebudete - ihned po vystoupení Hocico totiž odstartuje dark electro dance afterparty, o kterou se až do ranních hodin postarají němečtí DJs Bjørn a Doug Kaputtnick. Pokud jste tedy v letošním roce ještě nepropotili na žádné akci triko, máte v pátek 15. dubna v klubu Underdogs báječnou příležitost.
 
Vstupenky v předprodeji u GoOut jsou prakticky vyprodány. Na místě potom uvolníme do prodeje pouze omezené množství lístků z nevyzvednutých rezervací.
Tak na viděnou v mexickém pekle s německou chilli omáčkou!
 
HOCICO (MX), EGGVN (MX), SYSTEM NOIRE (DE) 
+ DJs Bjørn & Doug Kaputtnick (DE)
Pátek 15. dubna 2022 od 20:00 hodin
Underdogs‘ Ballroom, Nádražní 3, Praha 5
Vstupné: 450,- Kč + poplatky (v síti GoOut.cz - ZDE)
 
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.