Sobotní Dark 80s party se bohužel ruší

I když jsme se snažili akci zachránit, okolnosti jsou prostě někdy silnější...


Ono to bohužel asi není až takové překvapení – stačí si otevřít zprávy a hned vidíte, že vzhledem k rostoucím číslům lidí nakažených COVIDEM zase přicházejí do hry opatření ohledně shromažďování lidí. A tak, i když jsme se do posledního dechu v roušce pokoušeli Dark 80s Party udržet (dokonce i ty pitomý židle nám ve FAMU sehnali...), vzhledem k dalším vládním omezením jsme museli akci odpískat. Mrzí nás to jak vůči vám, tak vůči našemu milovanému klubu FAMU a i kvůli nám samotným, protože jsme se na tenhle mejdan fakt těšili.

Ale nedáme se! Situaci samozřejmě budeme pečlivě sledovat a hned, jak zase ucítíme v našich netopýřích jeskyních závan čerstvého vzduchu, začneme se pídit po možnostech, jak nějakou party zase vymyslet. My bez toho stejně dlouho nevydržíme. 

Do té doby nám zachovejte přízeň, dávejte na sebe pozor a pokud byste v karanténě neměli do čeho píchnout, budeme moc rádi za případnou pomoc s přípravami novinek a článku pro Sanctuary.cz. Stačí se ozvat na redakce@sanctuary.cz a rádi vám pováme zbytek. Díky. Stay safe, support the scene!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.