Dejte si ukázku z chystaného all star coveru The Mission

Hudební poděkování za boj s Covid-19.

Zdá se, že tu s námi tenhle virus nějaký ten pátek pobude a komplikace s ním spojené nenechávají chladnými ani známé osobnosti. Takový Wayne Hussey z The Mission si vysoce cení obětavé práce všech, kteří s nákazou bojují dnes a denně. A protože neumí nic líp než muzicírovat, rozhodl se překopat vlastní klasiku "Tower of Strength" z roku 1988 a poděkovat všem touhle formou. O tom jsme u nás ostatně už psali.

Na projektu se podílejí také Lol Tolhurst (The Cure), Martin Gore (Depeche Mode), Gary Numan, Andy Rourke (The Smiths), Midge Ure (Ultravox), Budgie (Siouxsie and the Banshees; The Creatures), Kevin Haskins (Bauhaus, Tones on Tail, Love and Rockets) Rachel Goswell (Slowdive), Richard Fortus a Robin Finck (Guns N’ Roses), Miles Hunt (The Wonder Stuff) a další. To je jistě interesantní seznam osobností, které nechají výtěžek ze společného díla charitám, které se podílejí na boji s Covid-19.

"TOS2020" bude k mání na CD i vinylech a malou ukázku si můžete pustit už nyní. Ostatně na všechny propriety spojené s tímto charitativním hudebním all star pokusem se můžete podívat ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.