Sirus v novém klipu spálili své nástroje

Industriální trio Sirus se vrací k propagaci své poslední řadovky. K singlu Book Of Gates stvořili vpravdě explosivní vizuální doprovod.

I když Australská trojice Sirus vydala svou poslední desku "Apocrypha" už před rokem a půl, nepodařilo se jim jí vlivem různých okolností zpropagovat tak, jak si představovali. Nejprve si bubeník Ryan za záhadných okolností zlomil ruku, aby letošní plány nabourala karanténa nařízená kvůli koronavirové pandemii. Kapela tak musí posunout termín evropského turné, které měla naplánováno s Rakušany L'Âme Immortelle, na později.

Trojice se ale nevzdává a v těchto dnes vydává čtyřskladbové EP soustředěné okolo singlu The Book Of Gates. Kapela nejprve natočila k písničce videoklip, kdy popelem lehlo velké množství nástrojů, které dříve kapele sloužily ve studiu i na pódiu.

 

Sirus - The Book Of Gates

 

Po vypuštění klipu bude 3. července 2020 následovat vydání čtyřskladbového stejnojmenného EP, které kromě titulní skladby bude obsahovat i remixy od spřátelených Soman a španělské elektronické naděje, Davea Inoxe. Label DWA vypustí nosič mezi fanoušky v digitální podobě, v limitované edici také na CD nosiči. Pro 24 fanatiků navíc vydavatelství plánuje sérii sedmipalcových lathe cut vinylů.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.