Funker Vogt na novém EP koketují s konspiračními teoriemi

Rok a půl stačilo EBM harcovníkům Funker Vogt k tomu, aby připravili materiál na novou desku. Tu ještě předskakuje EP "Conspiracy".

Trojku Funker Vogt máme zafixovanou jako military jednotku v maskáčích, s oblibou pózujících na vojenské technice. S příchodem nového materiálu hoši svlékli neprůstřelné vesty, navlékli černé obleky a brýle. V nové etapě EBM "muži v černém" míří do vesmíru.

"Conspiracy" EP si pokládá jednu otázku: „Jsme opravdu sami v tomto vesmíru? A skládá na hromadu řadu důkazů, že by tomu tak být nemuselo. Na svém tažení se prozatím pochlubilo se čtyřmi novými kompozicemi. K nim přihazuje novou verzi klasiky Date Of Expiration, kterou prvně najdeme na albu "Survivor" z roku 2002 a navrch ještě dva remixy novinek z vlastní dílny.

Čerstvý sedmiskladbový nášup nazvaný "Conspiracy" vydal 27. března 2020 label Repo records v digitální podobě a na CD. K dostání i ke streamu je na této adrese - ZDE.  Kapela navíc k otvíráku Fallen Race připravila obrazový úvod do nové tématiky Funker Vogt.

 

Funker Vogt - The Fallen Race

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.