TransYnaptiC se chlubí remixem od CygnosiC a zve na koncert

O domácí dvojici TransYnaptiC jsme vás před rokem informovali stran vydání debutového "Symbiont EP". Z něho zatím Pražáci odhalili tři skladby na svém Bandcamp profilu. K třetímu z nich teď vznikl zajímavý remix.

Třetím singlem z připravovaného EP je skladba Dark Beats. Vyšla před letními prázdninami (ZDE) a v těchto dnech dostala zajímavý přívažek. O tom už poreferuje samotná kapela. "Máme remix od samotných CygnosiC. George odepsal, že by naší prosbu o remix momentálně odmítnul, protože dokončuje svoje nový album. Navíc začátkem října vyrazil na turné. Nicméně naše hudba prý oslovila natolik, že si přes všechny tyto povinnosti našel čas a remix po nocích před turné rád spáchal". Výsledek si můžete vychutnat níže.

Remix vychází jen pár dní před akcí Cyborgs Unleashed 1.0, na které mimo jiné vystoupí i TransYnaptiC. Krom toho se 25. října 2019 v pražském klubu Kotelna můžete těšit ještě na DJ Archangel, Insanidroid a Projekt Parabelum. Večírek v duchu industrial metalu, EBM a cyber pak dovedou k ránu DJ Lookshot, Lai6, Mutex a další. Více informací ZDE.

 

TransYnaptiC - Dark Beats (CygnosiC Remix)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.