=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na Synthfest Slovakia 2019

 Už za necelý týden vypukne v Bratislavě druhý ročník Synthfestu Slovakia. 

Minulý ročník 2018 byl kompletní přehlídkou tradiční elektronické syntezátorové tvorby na Slovensku od 80. let až po současnost. Téma letošního ročníku je představení současných aktivních hudebních synth projektů v širším rámci, tedy od klasické synth tvorby, přes moderní a experimentální styly, až po trendy retro synthwave, za účasti zahraničních hudebních hostů z okolních zemí. Vedle slovenských The Silence nebo Grawlix v line-upu najdeme Češku Zagami Jericho, Poláky Favourite89 nebo maďarské Black Nail Cabaret. Na festival, který vypukne v sobotu 19. října 2019 v batislavském klubu Hopkirk, můžete vyhrát volné vstupenky. Stačí správně odpovědět na naší soutěžní otázku:

Jaký neslovenský hudebník vystoupil na loňském, prvním ročníku festivalu jako hvězda Synthfestu Slovakia?

Své odpovědi zasílejte na adresu redakce@sanctuary.cz do čtvrteční půlnoci (čtvrtek 17. října do 23:59), uveďte své občanské jméno (nebude zveřejněno) a do předmětu zprávy napište heslo "SYNTHFEST SLOVAKIA". Výherce zveřejníme během víkendu. Hodně štěstí v soutěži!

A POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.