Znovunarození Swans se chystají s novou deskou a sestavou do Prahy

Před měsícem jsme vás informovali o vydání nové desky Swans v novém složení. Dnes tu máme druhou potěšující informaci - kapelu s novou deskou i sestavou si budeme moci v příštím roce vychutnat i koncertně.

Nové album "Leaving Meaning" vychází už za 14 dní, 25. října 2019, a už teď je jasné, že i s kouto kolekcí nás Michael Gira přijede seznámit. Kdo s ním za Swans tentokrát přijede? Sestava obsahuje uplného nováčka - australského experimentátora Bena Frosta a pak muzikanty, kteří už s Girou dříve hráli. Jedná se o Kristofa Hahna (jiné nástroje než v předchozí sestavě), Phila Puleo, Christophera Pravdicu (jiné nástroje než v předchozí sestavě) a Danu Schechter, která byla členkou Angels Of Light. Norman Westberg, doposavad nedílná součást všech inkarnací kapely, účinkuje jen jako host, který večer se svým sólovým setem pouze otevře a se Swans se v jeho hlavní části na pódiu již neobjeví.

Teď to nejdůležitější. Termín koncertu byl stanoven na 29. dubna 2020. Koncert proběhne v pražském Divadle Archa.

PŘEDPRODEJ VSTUPENEK:
1.     Prvních 100 kusů vstupenek je za zvýhodněnou cenu 550,– Kč k dispozici pouze prostřednictvím předprodejního terminálu Divadla Archa - ať už fyzicky na pokladně divadla nebo on-line na adrese www.divadloarcha.cz/cz/program/1727
2. Vstupenky za 650,– Kč budou k dispozici po vyprodání prvních 100ks také už v předprodejních sítích GoOut.cz, Tickepro a Ticketportal (všude plus obvyklé distribuční poplatky) a dále pak bez poplatků v pokladně a prostřednictvím webu Divadla Archa..
3. Na místě v den koncertu pak pouze na pokladně Divadla Archa za 750,– Kč
 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.