Bauhaus se vrací na scénu! Odehrají první koncert po 13 letech.

Nečekané se stalo stalo skutkem. Legendární Bauhaus se vrací na koncertní pódia. Tedy prozatím na jediné potvrzené vystoupení.

Všechno špatné je k něčemu dobré. Prodělaný infarkt Petera Murphyho (více ZDE) nečekaně stmelil rozhádanou čtveřici, která odmítla společně oslavit hned několik kulatých výročí kapely. Až zdravotní trable zpěváka dokázaly zahladit vykopané příkopy tak, aby se kvartet znovu oficiálně představil svým fanouškům. Poprvé po třinácti letech se tak Bauhaus ukáží na pódiu 3. listopadu 2019 v Hollywoodském Palladiu, a to jako speciální koncert festivalu Substance 2019, na kterém se mimo jiné představí Gary Numan, John Maus, Boy Harsher, Black Marble, A Place To Bury Strangers, Lust For Youth, ADULT., HTRK, Crack Cloud, Xeno And Oaklander, Psyche, Ritual Howls, Odonis Odonis, Miserable, Kontravoid, Kanga, Second Still, Void Vision a Klack.

Lístky na návratové vystoupení půjdou do prodeje po pátku 13. září a vyjdou bratru na $79.50. K sehnání budou ZDE. Budou následovat další blíže naší domovině?

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.