Dokument o Wax Trax! Records má konečně termín vydání

Dlouho očekávaný dokument "Industrial Accident: The Story of Wax Trax! Records" vyjde v konečně dubnu příštího roku. Vyplývá to z e-mailu, který před pár dny obdrželi všichni přispivatelé kampaně Kickstarteru.

Organizátorka celého projektu (a dcera spoluzakladatele Wax Trax! Jima Nashe) Julia Nash ve vzkazu píše:

"Se 100% jistotou mohu nyní potvrdit, že v dubnu 2019 vydáme slibovaný dokument na DVD a s tím související soundtrack. Oficiálně jsme překonali poslední z licenčních překážek. Jen aby bylo naprosto jasno: Neznamená to žádné 'pracujeme na tom' nebo 'pokud vše půjde dle plánu' nebo podobnou jazykovou obezličku. DVD a soundtrack VYJDOU v dubnu."

Ve zprávě se Nash dále zmiňuje i o Bluray/DVD, takže to vypadá, že film bude dostupný v obou fyzických formátech. Žádné další detaily nebo tracklist prozatím nebyl zveřejněny.

Celý projekt o historii kultovního vydavatelství Wax Trax!, které protíná kariéry takových velikánů, jako jsou třeba Front 242, KMFDM, Young Gods, Front Line Assembly, Laibach, ale i Underworld nebo KLF, byl odstartován už před pěti lety. Jediným výsledkem je prozatím zhruba 90-minutový dokument “Wax Trax! Records Monumentary”, který byl odvysílán na vybraných akcích a festivalech v posledním roce a půl. U nás jsme o něm psali naposledy loni na jaře (tady).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.