LETOS SE V RÁMCI BATSAVE SETKÁME STYLOVĚ I NA HALLOWEEN

Pište si do bubudiářů!

Pro někoho, kdo má Halloween každý den, je docela složité vypíchnout nějak ten skutečný Halloween. Nicméně tentokrát se s vámi hodláme sejít právě víkend před strašidelným rejem a užít si ho společně v rámci Batsave. Máme tedy ideální příležitost, vyřádit se na svém outfitu v ještě větší míře, než se nám to v běžném dark provozu daří.

Pokud máte rádi hororové klasiky Johna Carpentera, italské giallo kulty a vůbec krvavé pecky ze sedmdesátých a osmdesátých let, určitě doražte včas. DJ Argento do vás totiž na úvod nahustí legendární melodie z těchto VHSkových pecek a projekcí připomene některé nezapomenutelné mordy z těchto uměleckých děl. Některé hororové perly navíc dostanou šanci i i v plném rozsahu v chillout části klubu. Můžete u nich nechat odpočinout nohám zmoženým divokým křepčením.

 



Pokračovat budeme totiž v tradičním Batsave duchu. Čekejte tedy gothic rock, postpunk, darkwave, cold wave a vůbec hromadu temných a tanečních pecek od Sanctuary.cz crew. Ani tentokrát nebudete ochuzeni o klasickou černobílou projekci a tradičně můžete přispět, za stylovou placku, netopýrům do záchranné stanice Nyctalus. 

Batsave
27. 10. 2018 (start 21:00)
Praha, Underdogs' Ballroom & Bar (Nádražní 3)
Vstup: 50 Kč

 

   

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.