Gotici by vám chtěli popřát šťastný "World Goth Day", ale nemůžou, protože... víte co... "šťastný"...

Skvělý článek od Jonathona Watkisse z Eating Flash Foundantion, který si k tomu dnešnímu Mezinárodnímu dni gotiků prostě nemůžeme odpustit.

Gotici po celém světě dnes oslavují... ne... užívají si... taky ne... berou v úvahu Mezinárodní den gotiky aneb World Goth Day.

Už od roku 2009 se během tohoto dne gotici podporují v tom, aby ukázali svou radost...eh, ne... vlastně... hrdost z toho být zvláštní a neobvyklí. Často se k tomu pořádají různé veselice... taky ne...  tak... aktivity (většinou v době po soumraku). Může to být třeba soužení na 1500 metrů, synchronizované vzlykání nebo hra "Rozeznejte Andrewa Eldritche v soupisce The Police".

Gotik Simon von Williams nám řekl, že měl v úmyslu chodit kolem a přát lidem "šťastný Mezinárodní den gotiky", ale zjistil, že to nemůže udělat, aby si nezkazil image, takže se prostě jen poflakoval po okolí a říkal místo toho jen "Mezinárodní den gotiky".

"Vyrobil jsem pro všechny své kamarády kartičky s černými třpytkami a fakt nešťastně vypadajícím medvídkem, který drží černý balónek. To abych se fakt dostal do ducha této akce. Udělat pár dortíků, ale má zmučená duše mne zaplavila nudou a místo toho jsem jen třicekrát opsal text k "A Love Like Blood", což je vlastně skoro to samý. Být součástí gotiky znamená uvědomovat si, že věci vždycky můžou být horší. Třeba jako dneska, když jsou taky Morisseyho narozky – můžu být hrozný bastard, ale aspoň nejsem Morrisey."

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.