PŘEDPRODEJ MÍSTENEK DO BUSU NA CASTLE PARTY JE SPUŠTĚN!

Do začátku letošního ročníku největšího středo- a východoevropského festivalu, polské Castle Party, zbývají tři měsíce. Stejně jako v minulých letech vám nabízíme možnost přepravy autobusem v úseku Trutnov-Bolków a zpět, abychom umožnili dobrou dostupnost co největšímu počtu českých i slovenských fanoušků. Jubilejní ročník totiž nabízí mnoho lákadel, kvůli kterým se vyplatí do Bolkówa jet.

Zde jsou podrobnosti:

1) ODJEZD NA CASTLE PARTY

Odjíždí se ve čtvrtek 12. července. Sraz je na Hlavním nádraží v Praze v 9:30 hodin u spodních informačních tabulí s odjezdy vlaků (před průchodem k pokladnám). Pak se koupí hromadná jízdenka a odjíždí se v 10:07 hodin vlakem do Trutnova (spoj R 925 Cidlina), kam by měl spoj dorazit po čtvrt na dvě. Tam nás čeká malá pauza a vyčkání na cestující z ostatních směrů. Hromadný lístek vyjde zhruba na 200 Kč, jízdenka na vlak není v našem předprodeji zahrnuta.

Z Trutnova budeme vyrážet cca ve 13:30 hodin soukromým busem do Bolkowa přímo od stanice ČD. Ten vyjde na osobu na 400 Kč za cestu tam i zpět (tzn. že kdo zaplatil v předprodeji zálohu 200 Kč, doplatí na cestě do Bolkówa 200 Kč). A pozor, peníze za dopravu busem budeme vybírat už po cestě tam (bude totiž třeba autobus zaplatit rovnou).  


2) NÁVRAT Z CASTLE PARTY

Odjíždí se v pondělí 16. července v 9:00 hodin od kempu v Bolkówě nazpět do Trutnova. Pokud nedorazíte včas, bus odjede bez vás ( (takže ideálně doražte o chlup dřív) . Vlak z Trutnova do Prahy (R 928 Sněžka) odjíždí v 10:43 hodin, hromadná jízdenka vyjde opět cca na 200 Kč (není v předprodeji zahrnuta). příjezd do Prahy je 13:49 hodin.

 

Předprodej místenek včetně všech potřebných instrukcí naleznete ZDE. Předprodej potrvá do naplnění kapacity autobusu, proto si pospěšte a rezervujte svá místa včas!

Předprodej vstupenek na samotný festival nezajišťujeme.

Na viděnou v Bolkówě!

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Ave všichni, chystám se na CP z Pardubic autem (2h cesty). Zatím mám v autě volno, tak pokud by měl někdo zájem, tak rád svezu ;)
Napis nejvetsimu pardubickemu patriotovi a zaroven DJovi, ktery na Castle Party kazdorocne hraje Mirážovi na mi@rage.cz

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.