Odstartujte novou koncertní sezónu na Batsave i s CDčky "Dark Tunes"

V sobotu 13. ledna bude klub FAMU patřit temným kytarám, kompilaci toho nejzajímavějšího z naší scény a lidem kolem ní.

Už jste si stáhli výběrovku "Dark Tunes from Czech & Slovak Caves"? Kompilace, která vyšla 12.12., se podle plánu rozletěla do světa a začala šířit povědomí o jednotlivých kapelách i československé temné scéně jako takové. Zaznamenat jste ji mohli u nás (Radio 1, Radio Wave, Protišedi.cz, chystá se rozhovor ve Fullmoonu, dále RUMzine a různé metalové servery) i v zahraničí (povědomí šířil třeba i festival Castle Party, Claus Larsen z Leaether Strip, Ashley Dayour z Whispers in the Shadow/The Devil & The Universe a spousta dalších). Skladbu od Vokoj dokonce Radio 1 samo od sebe nasadilo do své vlivné hitparády Velká sedma. A tohle všechno (včetně nového roku) můžete spolu s námi oslavit přesně měsíc a den po vydání výberovky, tedy 13. ledna v klubu FAMU. 

Právě "Dark Tunes" totiž bude podtitulem prvního lednového Batsave. To znamená nejen, že se v rámci DJ setů zazní skladby z "Dark Tunes", ale že se přímo na místě můžete potkat s některými interprety (prozatím příslibili účast zástupci Fary, projektu Dren, pánové z Nových lidí nebo Phosgene Girls). Jako speciální host zahraje DJ Edward Ice z Das Funus.
 

Navíc budete mít v sobotu vůbec první možnost pořídit si čerstvé, ještě teplé, rovnou z továrny přivezené dvojCD "Dark Tunes". Jenom připomínáme, že počet fyzických nosičů je limitován 200 kousky, které budou k mání jen na našich akcích (z toho 150 kousků už si objednaly kapely...), takže pokud vaše srdce a sbírky po tomto kousku touží, radíme na nic nečekat.  

Kromě toho se o postpunk/goth/deathrock/darkwave merendu klasicky postarají Sanctuary.cz DJs (tentokrát ve složení Demi, Ezechiel, Nephilim). A chybět nebudou ani další tradiční atributy Batsave – stylová projekce, vstup zdarma a kasička připravena přijmout vaše příspěvky na podporu netopýrů ze záchranné stanice ZO ČSOP Nyctalus.

Takže začněte vyčesávat vlasy, děrovat síťované punčocháče a oprašovat důmyslné černé róby – je čas řádně přivítat nový gotický rok!

BATSAVE special: "Dark Tunes" CD release party
13. ledna (start 21:00)
Praha, klub Famu (Smetanovo nábřeží 2)
Vstup: zdarma

Batsave

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

super party

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.