Batcave načne nový školní rok párty s Die Selektion a DJským setem Philippa Strobela

Letos teprve druhá Batcave párty v Bratislavě odšpuntuje nový školní rok. Znovu se můžete těšit v klubu FUGA na živou kapelu a exkluzivního zahraničního DJe. Vstupné na akci je 8 Euro. Po půlnoci pak 6 Euro.

Die Selektion (DE)
Nový a netradiční zvuk přináší trojice z Německa, v kterém kombinuje rychlé a úderné beaty, analogový sound, syntezátorové linky a atypický nástroj – trubku. Od vydání debutového alba, který obsahoval i velký hit Du Rennst, uběhlo už šest let. Naštěstí se trojice připomněla novinkou “Deine Stimme Ist Der Ursprung Jeglicher Gewalt”, kde Němci spolupracují v brut popovým solitérem Drangsalem. Die Selektion pokračují v odkaze kapel jako například D.A.F., Nitzer Ebb nebo Die Krupps.
 

Die Selektion - Unter Die Haut



Philipp Strobel (DE)
Zakladatel prestižního berlínského labelu [aufnahme + wiedergabe], na kterém vychází alba The Horrorist, Ancient Methods, Schwefelgelb, The Soft Moon, Phase Fatale a dalších zásadních jmen současné elektronické a synth scény. V Berlíne prezentuje produkci labelu na akcích DEATH # DISCO, Endorcism nebo v útrobách legendárního Berghainu.
 

Philipp Strobel - Boiler Room Berlin DJ Set



WhyDie? (CZ)
Rezident kultovní pražské akce ( RARE ) po delší době opět přinese do Bratislavy darkwave, minimal synth, postpunk a EBM.

RARE mix pro Radio Punctum (červen 2017)

Víc informací o akci najdete na FB eventu akce: https://www.facebook.com/events/458206567899264/.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.