Sida Strauch: L'Amour Night je oslavou ženské krásy a erotiky

V sobotu 20. května bude pražský P.M. Club patřit druhému ročníku L'Amour Night, akci oslavující ženskou krásu, smyslnost a erotiku. Večer plný svůdné a vznešené zábavy s bohatým programem, přehlídkou elegantního a vzrušujícího prádla či doplňky vybraných designérů si vychutnají ženy i jejich doprovod.

Hlavní organizátorka akce, modelka Sida Strauch, nám u této příležitosti odpověděla na několik otázek:

 

Sanctuary.cz: Co Tě přivedlo na nápad uspořádat u nás ojedinělou akci jako je L'Amour Night?

Sida Strauch: Vše plyne z mého osobního rozvoje. Ve zkratce by se ale dalo říct, že mám pocit, že se v dnešní uspěchané době úplně vytrácí ten pravý význam erotiky a že už jen to samotné slovo je spojené pouze se sexem a s pornem. Což nepřidává ženskému a mnohdy ani mužskému sebevědomí. Rozhodla jsem se tedy toto téma pojmout úplně jinak.

Sanctuary.cz: Kdo kromě tebe stojí za organizací?

Sida Strauch: První LN jsem organizovala sama, což bylo opravdu hodně náročné. S druhou LN jsem se spojila se studiem Hell, ze kterého mi pomáhají především Dita a Arza, které jsou společně se mnou tvářemi tohoto ročníku. Také jsem navázala spolupráci s profesionálním choreografem Lukášem Viltlem, který připravuje choreografii na show, v naší režii.

Sanctuary.cz: Zkusíš popsat největší změny, které nastaly mezi prvním a druhým pokračováním?

Sida Strauch: Díky tomu, ze už na organizaci nejsem sama, tak mám mnohem vetší možnosti především co se týče technické stránky. V tomto směru se rozhodně posouváme vpřed. Také bych ráda každý rok upozornila prostřednictvím některého z vystoupení na téma, které se mi zdá zajímavé. Minulý rok, to bylo umění Shibari, které se stává čím dál víc známé  ve společnosti, ale myslím si, že je stále spousta lidí, kteří tuto krásnou praktiku naživo neviděli. Kromě představení bylo mým cílem poukázat na možnost a  jeden ze směrů, kterým se lze v erotice vydat.

Tento rok jsem vybrala genderovové role. Opět si myslím, že je to téma, které se stává víc diskutovaným a je stále spousta lidi, kteří vůči tomu mají předsudky a nebo nevědí co si  myslet. Snažím se, aby náš večírek byl otevřený všem a všemu, samozřejmě na úrovni. Ve spolupráci s performery Chlorophyllem von Needlem a Fiorou Smily jsme sestavili show na toto téma.

 

 

 

Sanctuary.cz: Jaký program můžeme na druhé L'Amour Night čekat?

Sida Strauch: Tento rok se opět můžeme těšit na burleskní vystoupení v podání Miss Cool Cat z Prague Burlesque, dále Stephanie van der Strumpf a Linde Von Schwärze. Nebudou chybět ani módní show ve kterých nám produkty ze své dílny představí designer Kairon, korzetiérka Riwaa Nerona a Sexsaten. Dále pak jsme připravili speciální vystoupení ve kterém představíme L'Amour produkty, výše zmíněné vystoupení Chlorophylla von Needla a Fiory Smiley a poprvé vystoupím i já.

Sanctuary.cz: Na akci se představíš také jako performerka. Jaké vystoupení sis přichystala?

Sida Strauch: Připravila jsem si ve spolupráci právě s Lukášem Viltlem scénické vystoupení, ve kterém jsme se snažili ztvárnit, jak si můžete vychutnat okamžiky o samotě a zároveň s tím, jsme chtěli vyjádřit smyslnost vlastním způsobem, což je vlastně krédo celé akce.

Sanctuary.cz: Až skončí program, bude následovat afterparty? A bude L'Amour Night doprovázena hudebně?

Sida Strauch: Ano, všichni se moc těšíme, že až skončí hlavní program a z nás opadne stres spojený s organizací, že si užijeme párty s našimi hosty. Samozřejmě bude po celý večer mezi jednotlivými vystoupeními hrát DJ a abychom našim hostům každou pauzu ještě oživili a udrželi příjemnou atmosféru, tak po každém skončeném bloku zazpívají naše úžasné zpěvačky naživo. Toto je vlastně další rozdíl oproti minulému roku.

 

 

Sanctuary.cz: Řada lidí má P.M. klub spojený také s Fetish Night (Fetish Weekend), kterou pořádá Hell.cz. Lze nalézt s touto akcí nějaké paralely nebo půjde o dva zcela odlišné koncepty?

Sida Strauch: FW a LN jsou zcela odlišné akce. Jsou postavené na úplně jiných konceptech. Fetish Night je pro fanoušky BDSM, což je poměrně úzce zaměřená komunita. L`Amour Night je pro mnohem širší publikum a soustředí se na smyslné aspekty erotiky ze ženského pohledu.

Sanctuary.cz: L'Amour Night má stanovený dresscode. Neobáváš se, že by to mohlo některé návštěvníky odradit?

Sida Strauch: Ano, na LN je povinný dress code. Oslavujeme zde ženskou krásu a erotiku a věříme, že díky dresscodu se nám podaří podpořit atmosféru večera a zachovat tak úroveň a eleganci, která je pro nás důležitá. Myslím si, že naopak by toto mnohé návštěvníky mohlo přesvědčit  o tom, že LN není nevkusná či snad vulgární akce a že se nemusí bát k nám přijít.

 

 

L'Amour Night 2017

20. května 2017 od 19 hodin

P.M. Club, Trojická 10, Praha 2

vstupné: 300 Kč (předprodej), 400 Kč (na místě)

http://www.lamournight.cz/

 

 

Program:

Večerem provází Sonny Vargas a zpěvačky Sabina Vosecká a Karolína Veselá.

 

19.00 – otevření prostoru

 

20.00 – 1. blok

Linde Von Schwärze / Ancient Queen  (aerial burlesque)

Sexaten / Satin bloom  (fashion show)

Kairon & Stephanie van der Strumpf / Goddess of Muse (fashion show)

 

21.00 – 2. blok

Miss Cool Cat / I’ve Been Kissed Before (burlesque)

Riwaa Nerona & Timea.cz / You Want It Darker  (fashion show)

Stephanie van der Strumpf / Red Room (burlesque)

 

22.00 – 3. blok

L’Amour Night produkty / Ritual (fashion show)

Miss Cool Cat / The Queen of the Fire Tassels (burlesque)

 

23.00 – 4. blok

Chlorophyll von Needle & Fiora Smiley / S(he) is me (show)

Sida Strauch/ Enjoy your moment (show)


cca 23.30 – Afterparty (DJ Duffy)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.