V listopadu vám přivezeme LEÆTHER STRIP/KLUTÆ A JÄGER 90!

Připravte se na trojitý EBM masakr, který proběhne 12. listopadu v Rock Café!

Premiérové české vystoupení pana Clause Larsena a jeho ikonického EBM projektu Leæther Strip se do tuzemského koncertního povědomí zapsal velkým zlatým písmem a opentlil stuhou "KULTOVNÍ". A protože od té doby už utekly tři roky, řekli jsme si, že je na čase to zopakovat.

Proto se Claus s Kurtem 12. listopadu opět do Prahy vrátí – tentokrát však do pohodlnějšího prostoru Rock Café. A aby toho snad nebylo málo, uslyšíme kromě klasického monstrózního vystoupení Leæther Strip ještě jeden regulérní set – vůbec poprvé totiž v Praze budeme mít možnost slyšet Clausův zavedený industriální projekt Klutæ!


Klutæ – Bones in the Furnace


A nedosti na tom – abychom dali dánské dvojici mezi dvojitou koncertní porcí prostor si trochu odpočinout, vtrhnou na scénu vlajkonoši klasického oldschool EBM, rostočtí Jäger 90. A že si tahle přes deset let fungující dvojice energií s ničím nezadá s hlavní hvězdou, se premiérově přesvědčíme i my. 

Vstupenky seženete počínaje dneškem v předprodejních sítích Ticketpro a GoOut.cz za cenu 350,- Kč (+ poplatky). Na místě potom budou za cenu o stokorunu dražší.

Je sice teprve březen, ale vypadá to, že o jedné z nejzásadnějších (ne-li vůbec nejzásadnější) EBM akcí letošního roku je rozhodnuto už teď. EBM MADNESS!

Leaether Strip

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.