KMFDM příští rok vydají novou řadovku Kunst s FEMEN obalem

×

Chybová zpráva

Komentář, na který odpovídáte, neexistuje.

Provokatéři, industriální rockeři KMFDM vydají v příštím roce novou řadovou desku. Název bude znovu pětipísmenný - "Kunst". Obalem připravované novinky se Sascha Konietzko a spol. jasně přihlašují k podpoře Pussy Riot a FEMEN aktivit. Facebook obal zakázal publikovat na oficiálním profilu kapely.

 

KMFDM_-_Kunst

 

KMFDM chystají k vydání 18. studiové album "Kunst". Provokativní obal znovu připravil dlouholetý spolupracovník kapely, v Praze usazený výtvarník Aidan “Brute!” Hughes. Deska vyjde 26. února u Metropolis Records a hned týden nato vyráží pětice do Spojených států na šňůru 18 koncertů. K samotnému obalu, který Facebook stáhl bez vědomí kapely z oficiálního profilu kapely, dodává sám Brute! toto:

"Obal s amazonkou podřezávající je naší podporou FEMEN/Pussy Riot protestantům. Reagujeme tak na to, že některé členky Pussy Riot byly uvězněny za různé anti-Putinovské kousky a množství protestů vedených ženami roste exponenciální řadou."

 

KMFDM - A Drug Against Wall Street

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Femen jsou ty trapky co si neváží cizího majetku a mají pocit že tím co dělají něco změní?

Já si náhodou uskupení jako Femen nebo Pussy Riot nesmírně vážím, u nás v ČR všichni jen držkujou nad půlitrem piva a skutek utek...

ty si vážíš vandalů, lidí co otevřeně pohradjí zákony země ve které žijí? Tyhle anarchistický prasata nesnáším!

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13