Přidat komentář

Díky za koment. :) V pohledu na album jako celek se asi víceméně shodnem, jen tu akustiku si chci trochu obhájit - osobně je mi totiž úplně jedno, jestli má bejt album prvotně elektronický nebo akustický, vždycky mi jde pouze a jenom o atmosféru, která z něj čiší a ta mi na albu samotným nepřišla nijak výrazná, spíš rozbředlá. Od akustickýho bonus disku jsem nečekala absolutně nic a ejhle, ono to zafungovalo hned na první poslech. třeba při "Der Regen fällt" mi vyskakuje vzpomínka na Kabinet doktora Caligariho a další věci, evokace bezčasí, silná autentičnost, prostá krása... ale to je čistě jen osobní pohled.

Na každej pád, od vydání už uběhla nějaká doba, takže dneska mám Omen ostrouhaný jak parmezán, takže to, co mi vadilo na začátku, dneska už tolik nevnímám. Album omílám cestou z práce, když je pěkně, do pršavýho počasí si raději pustím něco zadumanějšího.

Jinak k živýmu provedení tracků z Omen nemám nejmenší výhrady, naopak, díky masivnímu zvuku všechno zapadá do mozaiky starších tracků tak jak má, nikde nic nevyčuhuje, nepropadá, všechno je dokupy vyváženej celek a atmosféra je neskutečná a o tu jde přece hlavně! ;)

Zadej správnou odpověď.