Alienare na nové desce přináší do světa své zelenočerné synthpopové poselství

Duo z Hamburku prorazilo po desíti letech fungování.

Lze právem říci, že duo Alienare si svůj úspěch zasloužilo tvrdou, dlouhodobou prací. Projekt založil v roce 2014 jako sólovou záležitost zpěvák a hlavní mozek Tim Green. Duo o dva roky později doplnil klávesista T.Imo. Pánové postupně vydali mezi roky 2017 a 2019 tři řadová alba, kdy třetí z nich "Neverland" se vyšplhalo na 93. příčku oficiální německé hitparády. Po kovidové pauze přišla další silná deska "Emerald" a bylo jasné, že úspěch čeká za rohem. Ten přichází s novým materiálem, který se již brzy objeví na desce "Lumen".

Desku, která jako první vyjde na vlivném labelu NoCut, už propaguje celá hrst singlů, na kterých dvojici pomáhá Gerrit Thomas z Funker Vogt/Eisfabrik nebo Marko Purisic alias Baby Lasagna (ten letos zajistil Chorvatsku druhé místo v televizní soutěži Eurovision). Hudebně čekejme mix výrazného synth popu a moderního darkwave. Kapela si také dává záležet na své prezentaci. Pánové drží striktně zeleno/černou fazónu a zpěvák Tim je nepřehlédnutelný i díky svému "pavímu" účesu.

Nové album "Lumen" vyjde 16. srpna 2024 a už teď si ho můžete předobjednat na CD, vinylu (svítí v noci) nebo limitovaném fanboxu, který obsahuje, mimo jiné, i stylovou LED svítilnu. 

 

Alienare - Fire

Alienare - Green Light
 

Alienare - To Whom It May Concern

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Zajímavé provedí, je vidět, že tyto stránky nejsou amatérské :)

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13