Co s koupenými lístky na Psyclon Nine

Povalují se vám doma vstupenky na zrušený koncert? Nebojte, o své peníze nepřijdete.

 

P9 nebudou


Jak jsme vás včera informovali, naplánované turné a s ním i pražský koncert Psyclon Nine kvůli drogovým eskapádám frontmana Nero Bella padlo (podrobnosti najdete tady). A protože si už řada fanoušků nakoupila vstupenky dopředu, přijde nám fér věnovat jednu novinku čistě tomu, co s nimi dělat dál.

Je to v podstatě velmi jednoduché - od zástupců všech předprodejních sítí jsme dostali potvrzeno, že stačí se vstupenkou přijít na místo nákupu, kde vám výměnou za lístek vrátí vstupné v plné výši. Pokud jste si pořizovali vstupenku přes e-shop, předprodej vám automaticky pošle peníze zpět na účet. V případě jakýchkoliv problémů se prosím obraťte na management sítě, kde jste lístek koupili, nebo nám dejte vědět a pokusíme se situaci vyřešit po vlastní ose. Děkujeme za pochopení.


 Psyclon Nine - Remains of Eden: II

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

a co když jsem koupil lístek v eshopu ticketstreamu, ale na dobírku?
Ahoj,<br />V případě nákupu vstupenek online, nárok na vrácení (reklamaci) je nutné uplatnit mailem na info@ticketstream.cz. TICKETSTREAM má ze zákona 30 dní na její vyřízení. Viz zákon o ochraně spotřebitele.<br /><br />V reklamaci je potřeba uvést:<br />1) Referenční číslo vstupenky<br />2) Částku<br />3) Číslo a majitele účtu, na který mají být peníze převedeny.<br /><br />U každé akce je vyznačené, do kdy nejpozději je možné vracet vstupenky. V případě, že vyprší toto datum, takováto možnost už nebude zobrazena a na požadavky klientů, kteří do uvedeného data nestihli vrátit vstupenky, nebude brán zřetel.
Jen mě tak napadla kontrolní otázka (mě se to netýká) Kdyby měl někdo koupené lístky na Ps.9 a chtěl by jít na Diary of Drerams,musí to měnit a nebo by prošel ?
Bohužel je musí vyměnit, protože ty lístky nestojí stejně. Ale zase když už tam člověk dojde... :)
Já byl dnes tři lístky vrátit a nedostal jsem zpět poplatky (celkem 90 Kč). Bohužel podle reklamačního řádu je to tak v pořádku...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.