Siouxsie & The Banshees znovu vydají svůj debutový singl

Londýnská formace připomene své počátky.

 

siouxsie_hong-kong

 

V srpnu 2013 uplynulo 35 let od doby, kdy jedna z nejrespektovanějších postpunkových kapel vůbec, britští Siouxsie & The Banshees, vydala svůj první singl "Hong Kong Garden". Vydavatelství Universal Music u této příležitosti přichystalo na příští měsíc limitovanou reedici na sedmipalcovém dvojsinglu. Na prvním najdeme původní stranu A a B, druhá potom přinese 'strings version' titulní skladby, která se objevila na ceněném soundtracku k filmu Marie Antoinette režírovaném Sofií Copolla před osmi lety a navrch skladbu "Voices" z EP "The Thorn" (1984).

Tuto raritu najdete od 7. dubna ve všech respektovaných internetových obchodech, a to jak ve fyzické, tak i digitální podobě. První stovka kupujících navíc dostane i exkluzivní plakát. Fyzická podoba singlu bude obsahovat osmistránkový booklet s lehce přepracovanou grafikou, schválenou Siouxsie i Stevenem Severinem.

 

Siouxsie and the Banshees – Hong Kong Garden (single) – 35th Anniversary Limited Edition

A1. Hong Kong Garden
A2. Voices (B-Side to Hong Kong Garden)

B1. Hong Kong Garden (Mary Antoinette OST strings version)
B2. Voices (The Thorn EP version)

 

Siouxsie & The Banshees - Hong Kong Garden (strings version - OST Marie Antoinette)

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Chyba: poslední 4 alba v reedici nikdy nevyšla, vydavatelská firma vydání zrušila. Vyšlo pouze prvních 8.
Zřejmě 'lost in translation', upravuju, díky za upozornění.<br /><br />A všeobecné povzdechnutí na závěr: Vždycky, když dostaneme nějaké upozornění na chybu, říkám si: Když je tu tolik znalců, proč proboha nezkusíte taky něco psát? Vzhledem k extrémnímu vytížení všech členů redakce bychom to určitě uvítali. Nebo vám přináší víc uspokojení jen poukazovat na chyby ostatních?

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.