Visage zahrají v České republice!

Jedna z největších hvěz britské nové vlny zavítá v březnu do Harrachova.

 

Visage_2013

 

Visage - jedna z největších hvězd britské nové vlny, ke které vzhlížejí Pet Shop Boys i Depeche Mode, zavítá v březnu do Harrachova. Stane se tak u příležitosti premiéry unikátního koncertního projektu The Synthosymphonica, který propojuje elektronickou a symfonickou hudbu.

Za zrodem projektu, který přináší zcela nový hudební zážitek, stojí electro-popové duo Cartonnage. "Visage v čele s charismatickým Stevem Strangem představí své největší hity v nových aranžích, ve kterých se ojedinělým způsobem propojuje chladný svět electropopu s vřelostí symfonického orchestru. Tím je opět "náš" - český Prague Synthosymphonic Orchestra," přibližuje koncept The Synthosymphonicy její "duchovní otec" Armin Effenberger.

Se stejnou pečlivostí, s jakou autoři projektu přistupovali k hudební složce show, se věnovali i jejímu vizuálnímu obsahu, ve kterém budou hojně užity nejmodernější technologie v oblasti video mappingu a lightdesignu.

Koncert VISAGE with SYNTHOSYMPHONICA se uskuteční v sobotu 15. 3. 2014 po vyhlášení vítězů individuálního závodu Mistrovství světa v letech na lyžích v  Harrachově.
Divácky atraktivní závody oficiálně otevře večerní audiovizuální show 13. 3. 2014. Návštěvníci se v rámci doprovodného programu mohou těšit na řadu dalších koncertních vystoupení.

Armin Effenberger  je rovněž autorem oficiální hymny letošního Mistrovství světa v letech na lyžích - skladby Be There, kterou nazpíval Ezzy společně s Jitkou Charvátovou aka JI.  Be There bude také součástí speciální limitované kompilace vydané u této příležitosti. Na stejnojmenný videoklip a pozvánku do Harrachova se můžete podívat zde: http://youtu.be/RPt3h49rUTk.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.