Interview s Petrem Štěpánem, zpěvákem XIII. století

Beng! XIII. století Petr ŠtěpánJelikož to vypadá, že naše čtenáře XIII. století stále doopravdy zajímá, zveřejňujeme jako lákadlo na dnešní koncert v LD Kbely ještě jeden rozhovor s Petrem Štěpánem – tentokráte z roku 1994, kdy kapela chystala vydání druhého alba "Gotika". I proto tento článek najdete v rubrice "Retro" místo "Rozhovory"





Zdroj: Johan – děkujeme!

Ale ještě předtím taková ta klasická omáčka - V rubrice "Retro" opět oprašujeme nejrůznější lahůdky s gothic příchutí, posbírané ze stařičkých tištěných hudebních (i jiných) magazínů zavátých neúprosným nánosem času. Ty pro vás znovu opucováváme, pulírujeme a vracíme do oběhu. Důvodem pro toto počínání je zaprvé snaha o zachování informací (neboť papírové časopisy ve srovnání s e-podobou většinou neoplývají přílišnou životností), zadruhé abyste věděli, co se o goths, této kultuře a kapelách psalo před deseti, dvaceti lety a měli srovnání, o kolik vnímání médii postoupilo. V neposlední řadě se také  domníváme, že tyto články mívají i po tak dlouhé době informační hodnotu.

Podílet se na obsahu této rubriky samozřejmě pořád můžete i vy, pokud máte někde zašantročené podobné časopisy se souvisejícími články, které byste byli ochotní nascanovat (případně zapůjčit k nascanování) a dát našim čtenářům k disposici skrze CZ Sanctuary, ozvěte se, prosím, na mail redakce@sanctuary.cz. Předem děkujeme!

Teď již ale nechme mluvit Milana "Vášu" Vašíčka, který před dlouhými šestnácti lety vyzpovídal pro časopis Beng! frontmana XIII. století Petra Štěpána.

Interview s Petrem Štěpánem, zpěvákem XIII. století
Autor: Milan "Váša" Vašíček
Médium: Beng! 1994


 XIII. století Beng!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.