=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na Front Line Assembly

Že jsme dlouho neměli na webu žádnou soutěž? Tohle čekání se vyplatilo...

 

Už jen něco málo přes týden nás dělí od největšího tuzemského elektronického svátku letošních prázdnin – koncertu Front Line Assembly, Haujobb a iVardensphere. A že si své čtenáře rádi hýčkáme, máme pro dva z vás možnost podívat se na tenhle večírek úplně zadarmo. Jak na to?



Není to žádná věda – stačí být přihlášen/a v našem newsletteru (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu) a do středečního poledne (středa 14. srpna, 12:00) poslat na adresu redakce@sanctuary.cz odpověď na tuto soutěžní otázku: 

 


Napište nám názvy alespoň 4 vedlejších projektů Front Line Assembly.


Své odpovědi označte předmětem "Front Line Assembly – soutěž" a nezapomeňte přihodit své občanské jméno, které v případě výhry necháme připsat na seznam hostů. Z těch, kteří těchto pár jednoduchých podmínek splní, pak ve středu odpoledne náhodně vylosujeme dva šťastné výherce – snadné, že? Tak hodně štěstí!

FLA

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

To miro adamov: Sorry, ale tenhle Tvůj diskusní příspěvek mažu, ať ostatním nekazíme soutěž, a připomínám, že:<br /><br /><br />...stačí být přihlášen/a v našem newsletteru (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu) a do středečního poledne (středa 14. srpna, 12:00) [b]poslat na adresu redakce@sanctuary.cz[/b] odpověď na tuto soutěžní otázku

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.