Nový živák Misfits je volně k poslechu

Pro všechny, kteří ještě nad triem nezlomili hůl se pak nabízí 5. únor jako datum releasu čtvrnáctiskladbové desky "Dea.d Alive". Jedná se o záznam halloweenového koncertu z New Yorku, tracky jsou vybrané pouze z post-Danzigovské éry, část pochází z časů Michaeala Gravese ("American Psycho", "Famous Monsters"). Na závěr alba čeká jedna poslechová zkouška i milovníky béčkového glitter/horror kultu Rocky Horror Picture Show.
Skladby patřící nepopiratelně do jednohoz největších hudebních kultů 20. století se pod rukama stárnoucího hromotlukaJerryho Onlyho rozsypávaly jako brambory na schodišti kdysi sympaticky strašidelnéhosklepa a amatérsky pokulhávající, navíc značně přezvučená, dvojšlapka Erica Goatacelý skomírající kolos definitivně utopila v naprosto nečitelném hlukovém balastu.Skladby patřící nepopiratelně do jednoho z největších hudebních kultů 20. století se pod rukama stárnoucího hromotluka Jerryho Onlyho rozsypávaly jako brambory na schodišti kdysi sympaticky strašidelného sklepa a amatérsky pokulhávající, navíc značně přezvučená, dvojšlapka Erica Goata celý skomírající kolos definitivně utopila v naprosto nečitelném hlukovém balastu."
Tracklist (převzato z kidsandheroes.com):
The Devil’s Rain,Vivid Red, Land of the Dead, Curse of the Mummy’s Hand, Cold in Hell, Dark Shadows, Death Ray, Shining, American Psycho, Dig Up Her Bones, Scream!, Helena, Science Fiction/Double Feature a Saturday Night.

Nedávno jsme vás informovali o tom, že se Misfits pokouší vstát z mrtvých živákem "DEA.D. ALIVE". Jak moc byli úspěšní? Rollingstone.com na tomto odkazu nabízí celé album k poslechu.  

M-DeadAlive-Cover-72

Jedná se o záznam halloweenového koncertu z New Yorku, tracky jsou vybrané pouze z post-Danzigovské éry, část pochází z časů Michaeala Gravese ("American Psycho", "Famous Monsters"). Na závěr alba čeká jedna poslechová zkouška i milovníky béčkového glitter/horror kultu Rocky Horror Picture Show.  

Tracklist: The Devil’s Rain,Vivid Red, Land of the Dead, Curse of the Mummy’s Hand, Cold in Hell, Dark Shadows, Death Ray, Shining, American Psycho, Dig Up Her Bones, Scream!, Helena, Science Fiction/Double Feature a Saturday Night.

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Kupodivu to neni takovy pruser jako jsem cekal:)
Vsadil bych si, ze to za ne nejaky muzikalni brigadnici odkroutili kompletne za zavesem:D

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.