=UKONČENO= Soutěž o dva exempláře knihy Gotický svět

I v letošním roce pro vás budeme mít dárečky, které si budeme moci vysoutěžit. V první soutěži nabízíme dva výtisky knihy "Gotický svět", kterou loni na podzim vydal Volvox Globator.

 

 

gotickysvet

 

Po rozporuplně přijaté knize "Goth" od Ravena Digitalise se český čtenář v loňském roce dočkal nepoměrně kvalitnější literatury zabívající se gotickou subkulturou - knížku "Gotický svět", kterou sepsala anglická publicistka Natasha Scharf. Více o knížce prozradí dvourecenze, kterou jsme uveřejnili na našich stránkách loni na podzim (přečíst si jí můžete ZDE). Dnes nabízíme dvěma z vás získat publikaci vydavatelství Volvox Globator zcera zdarma. Jedinou podmínkou je ve vymezeném časovém rozpětí správně odpovědět na následující otázku:

 

"Napiště alespoň 4 akce, které byly v loňském roce pořádány Sanctuary.cz."

 

Své odpovědi na email redakce@sanctuary.cz označte předmětem "Gotický svět" a nezapomeňte přihodit své občanské jméno. Ze soutěžících, kteří těchto pár jednoduchých podmínek splní, pak náhodně vylosujeme ve středu 23. ledna v poledne dva šťastné výherce. Tak hodně štěstí přejeme!

A na závěr jedna nápověda:

 

{youotube}5yz1U11584{/youotube}

Dance Or Die - Dance Or Die (Rock Café, 21. 4. 2012 Prague)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.