New Order odhalili plány na novou desku

Po létě stráveném na turné se kapela pomalu nadechuje k plánům na další měsíce. Frontman Bernard Sumner prozradil, že začnou s přípravou nové desky hned po novém roce.

New_Order_1

Jak sdělil Sumner BBC 6Music, velký úspěch a nadšení sklízené během několika zastávek po světě inspiruje New Order k pokračování v letité diskografii.

 

"Ještě jsme se nerozhodli úplně, ale z toho co jsme viděli během cest po světě je jasné, že fanoušci chtějí něco nového. Z rozhovorů s nimi a novináři to vyplynulo dost jasně. Příští rok moc koncertů neplánujeme, možná polovinu z letošního počtu, pustíme se do psaní nových věcí.", potvrdil Sumner plány na rok 2013.

 

V časech staromilské elektroniky není bez zajímavosti rozhodně ani dodatek, že dlouhodobě pracují na předělávání zvuku starších tracků: "Když jakákoliv naše píseň začně znít moc osmdesátkově, uděláme ji náš vlastní remix a přidáme aktuálnější sound." 

 

Poslední studiové album New Order, deska "Waiting For The Sirens' Call" vyšla již před sedmi lety jako osmá řadovka jejich diskografie.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.