Podívejte se na další necudné video Amandy Palmer

Amanda Gaimanová-Palmerová se po obdržení monstrózní sumy z Kickstarteru doslova utrhla z řětězu. Dokazuje to i nový videoklip doprovázející její spolupráci s psych-rockovými Flaming Lips.

The-Flaming-Lips-Amanda-Palmer

Zatímco kdysi fanoušci kabaretních Dresden Dolls hltali podvazkové postelní scény s operovaným boyem Brianem, poslední videa jeho ex-divošky jsou s téměř železnou pravidelností obnažená celá. Někdy, jako v případě artového bonbónku "Want It Back" (info a video zde), doplňuje nahota vysoký vizuální level videoklipu.

 

Aktuální video ke skladbě "The First Time Ever I Saw Your Face" je trochu prvoplánovým čvachtáním nestydatě zbohatlé exhibicionistky. Na druhou stranu, proč ne? Amanda momentálně zažívá nejuvolněnější období svého života a my jí to jako přiznaní fanoušci ze srdce přejeme. Uvidíme, kolik necudného šarmu věnuje pražskému publiku na podzímní zastávce v Praze. Ještě jednou si obkružte v diáři datum 29. října.



Doplnění na závěr - v původní verzi se Waynu Coyonovi z Flaming Lips nacpala do vany R&B hvězdička a nositelka Grammy Erykah Badu. Dle dohody se ale neráchala zdaleka jen ve vodě. Do vany ji štáb přiléval kromě krve celou řadu dalších tělesných tekutin. Video se dostalo bez autorizace zpěvačky na veřejnost a spolupráce dopadla katastrofálně.

Proto přebrala štafetu za mikrofonem i keramickým oválem Amanda, tentokrát již bez tělesných tekutin. 

 

 


The Flaming Lips with Amanda Palmer - The First Time Ever I Saw Your Face

 

 

Zdroj: http://pitchfork.com/news/47636-watch-the-nsfw-video-for-flaming-lips-and-amanda-palmers-the-first-time-ever-i-saw-your-face/

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.