Amanda Palmer vydá po více než šesti letech nové řadové album

Konečně! Po sérii singlů a spoluprací (například s otcem nebo Edwardem Ka-Spelem) se Amanda Palmer vrátila k práci na své vlastní dlouhohrající desce. Ta dostane název "There Will Be No Intermission" a bude rezonovat všemi podstatnými momenty jak Amandina osobního života (včetně potratu syna nebo temných stran manželství), tak současného světového dění (od #MeToo po klimatické změny). Není divu, že za tak dlouhou dobu Amanda nashromáždila dostatek materiálu, aby naplnila stopáž kolekce k CDčkové krajnosti. Dvacetiskladbovému albu pomohl na svět producent John Congleton a samozřejmě i fanoušci, kteří přispívají pravidelně Palmer na její Patreon účet.

"Když jsem dříve vydávala desky, nikdy jsem necítila nervozitu. Tentokrát je vše jiné. Vzestup globálního fašismu spolu s šířícím ohněm #MeToo vytvořil hlasitější megafon pro všechny ženy a my všichni vidíme, jak dokáže být radikální pravda infekční. Cítím naléhavěji než kdy jindy sdílet nahou pravdu o svých zkušenostech. Druhy příběhů, které jsem na desku umístila, byly pro mě děsivou terapií. Ale pokaždé, když nové písničky hraju svým přátelů a fanouškům, získávám empatickou zpětnou vazbu a i odvahu je nakonec vydat."

Album "There Will Be No Intermission" vyjde 9. března 2019 na labelu Cooking Vinyl. Už teď se můžete ZDE podívat, v jakých všech podobách (od CDčka, vinylu, až po bundle zahrnující i knihu s uměleckými fotografiemi doprovázející celou desku) třetí sólová řadovka Amandy vyjde. Ta ihned po vydaní vyrazí na poměrně velké severoamerické turné. Kdy dorazí za námi do Evropy? Tak či onak, už teď si můžete zdarma poslechnout i stáhnout první singl desky "Drowning In The Sound".

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.