=UKONČENO= Soutěž o dva volné vstupy na Hradby Samoty III

Pokud ještě nemáte vstupenky na třetí pokračování Hradeb Samoty, máte možnost vyhrát dva exempláře.

hradbysamotylogo

Netradiční "stěhovavý" festival Hradby Samoty přichystal už na příští víkend od 6. do 7. července 2012 pro fanoušky dark/matrial/folk/industrial/ambientu už třetí pokračování – tentokráte na českém zámku Rosice. Těšit se můžete na spolky Void ov Voices s Attilou Csiharem ze Sunn O))) nebo Mayhem, Job Karma, Sturmast, Hieros Gamos, Larrnakh, Do Shaska!, Disharmony nebo Akimbo.

A protože už je v prodeji posledních 40 lístků, máte nyní možnost získat dva z nich úplně zadarmo. Stačí správně a včas odpovědět na otázku:


Polské duo Job Karma vytvořilo nový hudební projekt, obohacený o jednoho člena. Kdo je tímto oním spoluhráčem a jak se tento projekt jmenuje?


Své odpovědi posílejte do nedělní půlnoci (neděle 1. července do 23:59) na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napiště heslo "Hradby Samoty III". Do emailu nezapomeňte uvést své občanské jméno, které (pokud se na vás štěstí usměje)  předáme pořadateli akce k zapsání na seznamu hostů. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pondělního kuropění. Přejeme hodně štěstí!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.