Steam Up festival vol. 3 již tuto sobotu

steampunk3_s

V sobotu 14. dubna se můžete v klubu HooDoo ponořit do dalšího ročníku ojedinělé steampunkové akce u nás.








 

Představte si svět jako z knih Julese Vernea nebo filmů Karla Zemana, prošpikovaný dobrodružstvím, romantikou a průmyslovou revolucí, která chrlí jeden bláznivější vynález za druhým. Představte si, že můžete prožít jednu noc v právě takovém světě!

SteamUp festival je párty, která jako by vypadla z viktoriánských dob. Na dvou stages vám ukážeme, co je to „Steampunk“. Styl, který se ve světě těší neobyčejnému zájmu, je v naší zemi stále tak říkajíc v plenkách. Jak vypadá opravdový retro-futurismus, můžete zažít právě s námi! Čeká na vás bohatý program, hudba a spousta zábavy.

Klub HooDoo bude pro všechny návštěvníky otevřen už od 19:00 hod. Po krátkém warm-upu vystoupí jedna z hvězd večera - živě zahraje kapela Magnetik s Moimirem Papalescu. Pro festival připravují speciální steampunk session. Dále pak uvidíte exkluzivní vystoupení krásných dívek z pražské burlesky, únik ze smrtící pasti nebo kabaretní tanec. A pokud vás zajímá, jak vypadá taková typická steampunková móda, těšte se na fashion show značky Draculaclothing.

 

SteamUp2

Po celou dobu bude druhá stage osídlena steampunkovo-viktoriánským marketem. Několik desítek prodávajících zde předvede dobové a žánrové šperky, doplňky a módní kreace. K dostání budou výrobky z kůže, kabelky, nákrčníky, vše přísně sladěné s celou akcí.

Tančit budeme až do rána, bar bude otevřen, v místě je šatna. Dresscode není povinný, ale vřele ho doporučujeme, bez něj si užijete jen poloviční legraci. Těšíme se na vás!

SteamUp Festival vol. 3
14. dubna 2012 (start 19:00)
Praha, HooDoo klub (Korunní 106)
Vstup: 290,- Kč (+ poplatky) předprodej Ticketpro / Ticketstream

 

steampunk3

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Report a hromadu fotek z letošního steam-upu čekejte na Sanctuary již tuto středu!

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.