Na obzoru další temně ambientní večírek se zahraniční účastí

Ve středu 15. 6. 2011 se v pražském klubu K4 uskuteční večírek pro všechny příznivce témné a rituální dark ambientní hudby. Po roce se v Praze opět ukáže jihlavské dark ambientní duo Tábor radosti, které již několik let patří k tomu nejlepšímu, co domácí dark ambientní scéna může nabídnout.

 

Aun_a_Visions_-_15.6.2011

 

Tábor radosti představí své nové album "Agartta", které vyšlo v únoru a zdařile navazuje na svého předchůdce "Lamat". Tajemná rituální hudba a strhující videoprojekce, to jsou dva základní znaky, které z vystoupení této dvojky dělají nevšední zážitek.

Aun je projekt kanadského muzikanta Martina Dumaise, který má na svém kontě již několik velmi povedených nahrávek na labelech jako Alien 8 Recordings, Important, Public Guilt, Crucial Blast, Drone Records, Cyclic Law nebo Conspiracy. Ve své tvorbě kříží ponurý hypnotický dark ambient a halucinogenní psychedelický kytarový drone. Na živo samozřejmě podpořený o stylovou videoprojekci.

Za projektem Visions se skrývá Frédéric Arbour, majitel respektovaného kanadského labelu Cyclic Law, který zde realizuje svoji fascinaci nekonečností vesmíru. Tajemný hluboký rituální dark ambient podpořený videoprojekcí.

Koncert proběhne v pořadí: Visions, Aun, Tábor Radosti.

Středa 15. 6. 2011 v pražském klubu K4 (Celetná 20, Praha 1) od 20:00.

Vstupenky za cenu 200 Kč k dostání pouze na místě v den koncertu.

www.epidemie.cz

www.myspace.com/wwwtaborradosti

www.myspace.com/aundrone

www.myspace.com/visions

 


Visions - Stellar Echo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.