FTANNG! dávají ke stažení singl zdarma

Bývalí členové Jesus On Extasy a The Eternal Afflict zformovali electro-rockový projekt FTANNG! a dávají ke stažení singl "Waves" zdarma.


ftanng_waves


Za projektem FTANNG! se ukrývá Dorian Deveraux (ex-Jesus On Extasy) a Pee Wee Vignold (The Eternal Afflict, Cyan, Pzychobitch), kteří v něm dávají průchod své electro-rockové tvorbě a zřetelné oblibě Nine Inch Nails. Dvojice se navíc rozhodla pro netradiční model šíření své hudby – nebude totiž své písně střádat a pak vydávat hromadně jako klasické album, ale dávkovat jednotlivě.

To znamená, že pokaždé, když FTANNG! dokončí skladbu, umístí ji na internet buď ke stažení zdarma, nebo do online obchodů s hudbou jako Bandcamp, iTunes nebo Amazon. Vše navíc bude vycházet pod creative commons licencí, která umožňuje uživatelům skladby sdílet nebo remixovat pro vlastní nekomerční účely.

Kapela se však nechala slyšet, že pokud by o jejich hudbu byl opravdu zájem, mohla by nakonec vydat limitované EP na vinylu a CD – pokud by jej ovšem financovali sami fanoušci.

Singl "Waves" i předchozí "King of My World" si můžete bezplatně stáhnout zde.

Zdroj: Side-Line.com (FTANNG! offer free download new 'Waves' single)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.