Čas čtvrté postapokalyptické party nadchází

Postapo Party 4Duck and cover! V sobotu 12. února 2011 se již počtvrté rozlétnou ocelová vrata protiatomového bunkru Parukářka, aby dovnitř vpustila další Postapo party, tentokrát i s mezinárodní DJskou účastí.






 

Jak by se asi bavila hrstka posledních přeživších, ukrytých v betonovém náručí bunkru padesát metrů pod povrchem atomovými výbuchy zjizvené země? To byla otázka, která stála u zrodu tradice Postapo party. Řetězová reakce dovedla tuto oslavu již to svého čtvrtého pokračování, opět zaslíbeného postapokalyptické atmosféře, zneklidňující projekci plné propagandistického vymývání mozku a tvrdé harsh/dark/electro/ambient/powernoise/aggrotech/EBM/industruální elektronice. A jak je naším dobrým zvykem, ani tentokrát nebude nouze o překvapení.

Zatímco vloni jsme Postapo party ze čtvrtka konečně přesunuli na víkend (tento koncept jsme pro vás zachovali i letos), Postapo Party Vol. 4 premiérově představí i mezinárodní  DJskou účast. A kdože tedy bude v sobotu krotit progresivní hluk zuřící války, mrtvolný darkambientní klid vyprahlé pustiny či ponurou poctu životu, lomozící chladnými tanečními beaty robotických profesorů?  Kromě tradičního audiovizuálního přivítání DJů ze Sanctuary DJ Crew přijde návštěvníky ztrestat DJ HerrICH až z hlubin pekla Hell.cz, kde úpí duše zatracených a bolest se snoubí s rozkoší. O svůj vynikající set se podělí i vyslanec východoevropské konfederace, běloruský, žáry mnoha parties ošlehaný DJ Knüppel aus der Sack.

A jako zvláštní host dorazí z trosek autonomního Essenu DJ Darkstone, strůjce Gothic Industrial Parties, běžících bez přestávek již 16 let a tradičně lákajících stovky příznivců tvrdé elektroniky do latexem blyštivých goth klubů. Poprvé tak na Postapo Party budeme moci okusit hudební radiaci z jiného koutu přežívající enklávy.



Postapo Party 3 videoreport


Soumrak civilizace bude samozřejmě i tentokráte ozařovat tradiční silný obrazový doprovod, zahrnující naivní instrukce pro přežití jaderné katastrofy, lživou propagandu z dob studené války, nehumánní experimenty sovětských vědců a chybět nebudou ani postapokalyptické vize 21.století, hřbitovy armádních strojů na Blízkém Východě či hrůzou prostupující stěny opuštěných nemocnic a sanatorií. 

A jako vždy – neopomeňte prevenci a bezpečnost! Zodpovědné návštěvníky nabádáme, aby se dostavili pokud možno v bezpečných oblecích, vhodných pro průchod radiací zamořenými venkovními prostory (inspirací budiž například fotoreport a videozáznam z minulého ročníku), které notně posílí jednotnost večera. Děkujeme.

Zapište tedy do svých neuro-paměťových sítí – epicentrem ojedinělé party, útočící vpravdě na všechny smysly a beroucí návštěvníky do zcela jiného světa, bude sobota 12. února v tísnivých prostorách podzemního krytu civilní obrany Parukářka. Těšíme se na vás v posledních dnech naší civilizace.

Postapo Party Vol. 4
12. února 2011 (20:00)
Praha, bunkr Parukářka (vrch Svatého Kříže)
Vstup: 60,- Kč

Postapo Party 4

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Its a bomb. Duck and cover!<br /><br />tesim se, i kdybych mel dojit pesky, coz se mi v pripade uspesneho PA outfitu muze stat.
Jé vy prevíti, sice vás tam v Práglu znám asi 5, v neděli ráno vstávám do práce ale dorazim třeba na balistický střele, když to bude nutný :o)
To je příkladně zapálený přístup, radost číst, budeme se těšit! :)
Sežeň mi prosím pixlu plutonia :o) Vyměním třeba za waterchip. Ale o zapalování nebyla řeč, já si v klidu tiše budu zářit v koutku ... 8)
Chciplej notas s playlistem a tim zpusobeny odpadnuti uvodniho setu - zatim nejlepsi adept na "nejvetsi zklamani roku 2011" do pristiho ohlednuti :-?
to byla urcite skoda... :-| ale i tak to byl solidni mejdan.. jeste ted se lituju :lol: :-x a to jsem si rikal jak na pulnoc pujdu sporadane domu :-)
Protože jsi zase chlastal jak utrženej ze řetězu :D
To potvrzuju :lol: Bubu to rozjel jak nezrizenej 8) Ale super pardeej!
Lidičky a mutanti. Fotky budou, ale až mě přestane vykořisťovat kapitalista. Nějak sem se od té doby nezastavil a neměl čas se ani vyspat, natož dodělat vobrázky. Mě to fakt moc mrzí, dám si tři otčenáše a snad již zítra...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.