David J. z Bauhaus, Shok a Buffy, přemožitelka upírů?

Jak je vidět, temná scéna neustále dokáže překvapovat zajímavými kolaboracemi. Třeba takový David J., basák dnes už rozpadlých Bauhaus nebo Love and Rockets, se dal loni dohromady s multiinstrimentalistou Shokem (Zeitmahl, Red Light District) během společné práce s Johnette Napolitano (Concrete Blond) na projektu Tres Vampires. Slovo dalo slovo a umělci se vrhli do tvorby.

První vlaštovkou spolupráce obou pánů je sedmipalcové EP "Bloodsucker", na kterém najdete skladby "Blood Sucker Blues" a "Tidal Wave of Blood".  Podle autorů by se oba tracky bezvadně hodily do upírského seriálu "True Blood", o čemž se můžete přesvědčit sami (například tady). Vampire tématiku má navíc potvrdit i klip "Tidal Wave of Blood", v němž mimo jiné uvidíme i Juliet Landau, kterou můžete znát jako Drusillu z jiného krvesajného seriálu – tentokráte "Buffy, přemožitelka upírů".



David J. + Shok - Tidal Wave Of Blood trailer


Pro zajímavost dodejme, že pánové v této sestavě nedávno dodělali remix písně "Light" od KMFDM na další kompilačku, Shok navíc aktuálně pracuje s Youthem z Killing Joke na nové desce Juno Reactor a bude remixovat Duran Duran.

Zdroj: Side-Line.com (7 inch EP for David J. (Bauhaus)/Shok + video featuring 'Buffy The Vampire Slayer' actress)

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Nic převratnýho, ale proč ne. :-) <br />Blood Sucker Blues je docela dobrá.<br />Zpěv v ní trošinku připomíná Mortiise.
JJ, neni to špatný, ale revoluce se tady teda neděje :). Ale jsem zvědavej na ten klip, třeba tomu dá jinej rozměr, někdy to tak zafunguje...:)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.