27.6.09: Šest nových přírůstků na labelu Hands Production

Německý label Hands si pro červenec přichystal hned šest nových alb. Prvním z nich je elektronicko-ambientní projekt Saviera Evangelisty (Esplendor Geométrico, Most Significant Beat) a Frederica Spiniho, kteří pod názvem Works II vydávají sedm nových tracků.

Dalším počinem bude limitovaná edice již devátého pokračování kompilace "Forms of Hands", která bude omezena pouhými tisíci nosiči. Na sampleru najdete:
  1. Syntech-First Aid (Foh-extended)
  2. Maschinenkrieger KR52 v. Disraptor-Genetic Manipulation
  3. Shorai-Protoype #1 (Blast-Past Edit)
  4. Empusae-Undead Hands
  5. MS Gentur-Mind
  6. Synth-Etik-Blessed
  7. The PCP Principle-Perverse
  8. Angina P-Temporary Truth
  9. Incite/-Nonlocality
  10. Geistform-Isolde
  11. Edgey-Hate Tank (Stumbelcore Mix)
  12. Winterkälte: Incinerator 1996
Nové album "Mindpiercing" si přichystalo i duo Kera Nagel a André Aspelmeier, aneb Incite. Těšit se můžeme na deset songů a dva videoklipy. Chybět ale nebude ani zástupce inteligentního a jemného IDM v podání projektu Angina P. Její druhé album se bude jmenovat "Sensitive Files".

Novinku si připravil rovněž nový projekt Steffena Lehmana Syntech. Deska "Rising from the Ashes" je cítit typickou smyčkovostí Greyhound, ovšem v mnohem umírněnější podibě s důrazem na zvuk a efekty. Poslední nové album "Electronic Violence Phenomena" labelu Hands tohoto měsíce má na svědomí rytmicko-noisový britská projekt PCP Principles. To potěší především příznivce klubovějších, tanečnějších, ale přitom tvrdých beatů.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.