7.2.09: Vychází dvoudisková kompilace Maskindans

U labelu Hommage Records vychází 16.února dvoudisková kompilace s názvem "Maskindans: Norsk synth 1980-1988". Najdeme na ní 41 skladeb v celkové délce 158 minut, z nichž pouze jedna se doposud objevila na CD. Jedná se o soubor prakticky všech důležitých norských synth nahrávek osmdesátých let, na výběru jsou zastoupeni např. Svart Klovn, Blue Mathue, Beranek, Thorbjørn Grønning, Holy Toy, 3rd Man, EL, Bern Balders, Fra Lippo Lippi, Horsemen, Ulf Knudsen, Famlende Forsøk a další. Najdeme zde také rarity, demoverze, nebo doposud nevydané písně, jako je nevydaná píseň "Flowerbeds" od ethereal/synth kapely Bel Canto, demo od Boxbury Beat, píseň od postpunkových Krim-U a mnoho dalšího.

Kompilaci doprovází 52stránková knížka s fotkami a informacemi o všech zúčastněných. Více informací najdete na domovské stránce labelu, nebo na MySpace profilu.

 

maskindans

 

zdroj : Side-line.com (Previously unreleased Bel Canto track to appear on Norwegian rarities double CD compilation 'Maskindans: Norsk synth 1980-1988').

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.