21.1.09: Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na radiu Wave?

Osmadvacátý díl pořadu Dark Wave přinese první ranec desek z roku 2009. Podíváme se na čerstvý singl z tábora Project Pitchfork, kteří už brzy dorazí i do Prahy, zajímavý přímý střet Nitzer Ebb s Iron Maiden v novém singlu party UCNX, s nabroušenou elektronikou se představí Digital Factor a latino-americká EBM kompilace Vade Retro Machina, rockovější desku pouštějí na trh The Pussybats, Der Fluch a s pravověrným rockabilly se vytasí veterán Nigel Lewis. V pořadu vzpomeneme na dvacáté výročí zrodu party Inkubus Sukkubus, pozveme vás na žánrové koncerty a parties, prozradíme novinky v tábora VNV Nation, Garyho Numana, Lycie nebo Noisuf-X a závěr zklidníme s Pilori a Black Tape For A Blue Girl. To vše a mnohem více se dozvíte v pořadu Dark Wave ve středu od 22 hodin na Radiu Wave.

Dark Wave (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas - Radio Wave každou středu od 22 hodin do půlnoci. Odvysílané pořady si můžete poslechnout na www.myspace.com/darkwavecz .

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Casto se mi stava, ze na vcasne zapnuti Wave zapomenu. Protoze nyni, kdyz radio vysila pres Net je urceno hlavne tem, co u neho jeste v 22h sedi, tak bych privital, kdyby takovato upoutavka mi prisla na email par minut pred zacatkem (nebo alespon chvili po zacatku), aby mi pripomnel, ze se mam naladit. Snad by toto privitalo vice lidi a dal se udelat maillinglist. Ty lidi, kteri uz u Netu nesedi to obtezovat nebude, ale rano zjisti o co prisli a priste si to pohlidaji.<br />p.s. prip. mi muzete i napsat na ICQ :-)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.