Oficiální stránka prvního českého Zombiewalku spuštěna!

O naší akci "Zombiewalk", která proběhne v sobotu 17. května 2008, jsme už vypustili do světa několik různých informací. Není však lepší mít je všechny pěkně pohromadě?
 


Autor: Ezechiel

Rozhodně ano, a to je i důvod, proč jsme Zombiewalku pořídili vlastní stránky, které najdete na adrese www.zombiewalk.cz. Zde naleznete nejen informace o akci samotné (kam budou postupně přibývat další podrobnosti o trase, aferparty, přesných časech, případných workshopech apod.), ale i něco málo z celosvětové historie Zombiewalků, statistiky, tipy na makeupy, prostor pro vaše názory a další a další informace. Samostatnou kapitolou, které by potenciální účastníci měli věnovat zvýšenou pozornost je pak sekce "Pravidla". Ta obsahuje souhrn základních bezpečnostních pravidel pro Zombiewalk. Pokud si myslíte, že tam nějaké pravidlo chybí, napište nám to na web do sekce "Vaše názory".

Budeme také moc rádi, pokud se čtenáři, kteří se plánují alespoň na 90% objevit na Zombiewalku upíšou do našeho mailistu v sekci Registrace. Nebojte se, že bychom vám posílali spamy a výhodné nabídky na prostředky zvyšující potenci, počet emailových adres nám pomůže alespoň orientačně odhadnout možný počet účastníků a podle toho dimenzovat afterparty. Takže díky! Odměnou za to vám budiž, že na emailech budete upozorňováni na novinky na webu. :)

Pokud se vám myšlenka Zombiewalku líbí natolik, že se v noci převalujete a budíte ze spaní s myšlenkou "jak bych jen organizátorům pomohl(a)", tak se nestyďte a ozvěte se na náš email redakce@sanctuary.cz. Totéž platí i v případě, že se topíte v penězích a chtěli byste Zombiewalk sponzorovat ;).

Tak a již dost zbytečných řečí, braaaaaaaaaaaaaaaains!

 

 


**Zombeatles - A Hard Day's Night of the Living Dead**

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

konečně:-) hurááá
Tak to bude pecka. Už aby byl květen, abych konečně mohla začít vybírat, co na sebe...
super!!!
uzasnej napad.. uz se na ZW moc tesim... jo letos je rok 2008, ale to je nepodstatnej detail :-)...
Corey20: Dobra poznamka, nejak jsme v tom nasem zombie-nadseni opomenuli sledovat cas :D ...ale uprimne..zajimaji se zombie o to, jaky je rok? :D
[5]No kdyz nad tim tak uvazuji tak ne, ale preci mozne je cokoliv ne? ;-) ...To by mohla urcite zombie nejake velice inteligentni bytosti.. V mnoha ohledech i mozna predcila i lidskou rasu :-D
Corey: No jiste...napriklad co se tyce doziteho veku :-D
...kdybyste to tak naplánovali o 2 týdny později... :-(
[8] Hele, to už bohužel neklapne, všechny přípravy probíhají k tomuto datu ...ale tak třeba se Ti nějak podaří dorazit ;-)
[9] Škoda, doufala jsem, že to jen kvůli mně odložíte...:D:D:D Niméně příští ročník bude ve znamení Althey... chachá... <br /> Tak ne, no...

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.