Vendemmian to balí

Tak už víme, proč britští gothicrockeři nemohli dorazit na PGT – a radost z toho nemáme...

 

Vendemmian


S obdivem a trochou podezření jsme poslední dobou pozorovali energii, s jakou kumpání z Vendemmian šlapou do propagace svého festivalu Sancrosanct. Zejména poté, co tři týdny před akcí zrušili svou naplánovanou účast na našem PGT (víte). Všechno ale do sebe začalo zapadat. Jak totiž kapela oznámila, vystoupení na Sancrosanct bude jejich vůbec posledním.

Pánové k tomu píšou: "Mark a Dave by touto cestou chtěli oznámit, že koncert na Sancrosanctu 2014 bude naším vůbec posledním. Hodně jsme přemýšleli o tom, jestli dokážeme opustit něco, co nás oba tolik baví. Ale vždycky, když jsme mluvili o možném konci kapely, říkali jsme, že až nastane čas to zabalit, poznáme to – a to se právě teď stalo.

Až příliš mnoho kapel se rozchází ve zlém, ale my bychom to rádi provedli jako nejlepší přátelé a s trochou hrdosti na to, čeho se nám podařilo dosáhnout. Zažili jsme věci, o kterých se nám ani nesnilo, potkali spoustu skvělých lidí a hráli ve spoustě zajímavých zemí. Rádi bychom tedy poděkovali všem, kteří nám v tom pomáhali. Doufáme, že jsme přinesli do jejich života tolik srandy, kolik jí oni přinesli do těch našich. 

Na Sancrosanctu bychom vás tedy rádi viděli co nejvíc. Chceme pořádnou Vendemmian party s tričky 'Drunk Stupid and Goth', nafukovacími hračkami, různými zvířátky a prostě těmi všemi klasickými proprietami. Díky!

P.S. Nemyslete si, že máme v úmyslu dospět – na to ještě pořád nejsme úplně připraveni"

Těch nám tedy přijde velká škoda...



Vendemmian – Drunk Stupid and Goth

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.