Nitzer Ebb vystoupí v dubnu i v Košicích

Po termínu vystoupení v Praze, přidávájí briitští EBM klasici Nitzer Ebb i zastávku ve slovenských Košicích.

Britská čtveřice přidává další data návratového N E P T O U R 2 K 2 0. Jednou z nich je i vystoupení kvarteta ve slovenských Košicích. To proběhne v pondělí 6. dubna 2020 ve velkém sále Tabačka Kulturfabrik. Douglas McCarthy, Bon Harris a spol. se k našim slovenským bratřím vrací zahrát po devíti letech, kdy v Bratislavě proběhl společný EBM mejdan s Die Krupps. 

Vstupenky na koncert už jsou v předprodeji ve výši 24 a 28 Euro. Pořídit si je můžete v síti TootooT - ZDE.

 

Nitzer Ebb - Hearts And Minds

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Hm, 24 euro, to asi nebude v přepočtu 852,- jako v Praze,co...? :-( A nepište mi, ať si teda zajedu do Košic, o tom to není...
Je to jen o tom, že některé zatvrzelce nepřesvědčí prostě žádný argument. Sice už jsme to tu probírali několikrát, ale opakování - matka moudrosti: Do ceny koncertu se promítá několik faktorů: a) Termin - víkendové termíny jsou téměř vždy dražší, protože je o ně (logicky) větší zájem. b) Cena klubu - např. Tabačka v Košicích koncert pořádá sama, takže si od ceny odečti pronájem klubu a další režii, kterou my zaplatit zkrátka musíme, protože vlastním klubem nedisponujeme. c) Požadavky kapely - např. ubytování v Praze je překvapivě dražší než v Košicích... A tak bychom mohli pokračovat. Vaše představa o tom, že cenu nafukujeme schválně, abychom si namastili kapsy, je úplně mimo mísu. Snad jen jedna věc závěrem: Před 15 lety tu byl jeden podobný koncert za rok a všichni fňukali, jak je to naprd. Teď je koncertů výrazně víc, ale zas je to špatně. Příště to bude špatnej klub, vysoká cena piva v něm, nebo jinej bizarní důvod. Nechcete mít místo nespokojenýho brblání pro změnu jednou radost, že parta hudebních fanoušků se ve svém volném čase místo válení u kompů a psaní nespokojených komentářů na net zabývá pořádáním koncertů, které by velmi často nikdo jiný prostě nedovezl?
Absolutny suhlas Nephilim, toto znechucuje aj nas, cokolvek robit... vsetko je nahovno aj tak...
Kluci nenechte se znechutit! Brblové jsou a budou. Každý má na výběr...jít/nejít či podpořit/nepodpořit. Držím palce, ať táhnete svou kárku pěkně úspěšně dál! Já Vám fandím a moc si vážím Vašeho srdečního přístupu k webu a akcím které děláte!
Ale jo, já to celkem chápu, to byl jen povzdech... Faktem ale je, že znám řadu lidí, co ta cena naprosto odradila. Já mám ovšem lupen hned od prvního dne předprodeje... A vzpomínám, jak jsem byl na NE v Londýně v roce 1992 v Town&Country Clubu, lístek za 7,5 libry... ?
V tomhle případě si opravdu není na co stěžovat, ta cena dává zcela smysl ve srování se zbytkem evropských koncertů: Vídeň čtvrtek 34.50 EUR (890 Kč), Varšava čtvrtek 100 PLN (603 Kč), Curych pátek 45 CHF (1075 Kč), Kalmar sobota 425 SEK (1025 Kč). Praha je obecně předražená vzhledem k místním platům, to je známé, takže všechny ty vyjmenované náklady jsou zkrátka (pro nás) vyšší. Jiný případ je ale ten již zmíněný koncert Einstürzende Neubauten, který je tu nejdražší ze všech a to už se pochopit nedá.
Potom ale prosím plakat u jiného promotéra, Einstürzende Neubauten neděláme my
Já vím, dávám to za příklad.
Einstürzende Neubauten budou letos také na Wave-Gotik-Treffen. takže vyřešeno :-)
Rekord byli asi před časem Young Gods v Praze za 790,-, druhý den pak v Ústí nad Labem za pouhých 230,- ... ;-) No, tak se prostě "připojíme k odříkávání" ... :-D :-D :-D
Nechtěl sem se do téhle diskuze plést,ale jak píše Alda,tohle už je daimetrální rozdíl,na tohle by mě vysvětlení zajímalo a určitě nejen mě.
Tak se kluci zkuste přeptat pořadatelů těch zmíněných koncertů, řešit to tady má asi tolik smyslu, jako když se půjdete ptát do Lídlu, proč v Bille zdražili rohliky. :)
No,možná v tom Ustí byl sponzor Lídl či zminovaná Billa či chceš-li Kaufland,proto možná byli lupeny v Ustí levnější. Ostatně Kaulfand sponzoroval synthy fest Bratislava 2018.
Kulturní centra na menších městech mají také často přímou podporu místní radnice. Je možné, že osvícené vedení přispělo na tento koncert nějakou částkou. A pak jsou tu i jiné důvody. Například, že kapela je na turné a vyplatí se jim zahrát tzv. "za cesťák", než si platit režii plonkového dne z vlastní kapsy..... těch faktorů může být opravdu velké množství a dokážou ve výsledku hýbat cenou výrazně nahoru i dolů. Jistým faktorem, pokud se mám vrátit k Praze, je fakt, že kapely i promotéři vidí, že v Praze se delší dobu "hraje" a už nejsou svolní jít s cenou dolů, jak tomu bylo dřív, když jsme s pořádáním začínali.
ty neubautny ale neobhájí nic. kdyby sem někdo to srovnání nedal, nevěřil bych.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.