=UKONČENO= Blesková soutěž o volné vstupy na páteční pražský koncert Ultra Sunn

Je libo vyrazit na páteční koncert zadarmo?

Návrat dvojice Ultra Sunn se blíží. Poté, co Belgičani loni v lednu rozšmelcovali svým strhujícím setem plný klub Chapeau Rouge, se okolo sympatické dvojice začaly dít velké věci. Duo se upsalo velkém indie labelu Artoffact records, začalo plnit soupisky i těch největších žánrových festivalů (např. Wave Gotik Treffen nebo Amphi) a své vítězné tažení završilo letos v únoru vydání dlouhohrajícího debutu nazvaného "US". Právě s materiálem z debutu se dvojice chystá znovu do Česka. V pátek 13. 9. zahraje v pražském klubu Fuchs2 a o den později v brněnském Kabinetu MÚZ. My vám nabízíme možnost na pražskou zastávku vyhrát lístky zdarma. Stačí spravně a včas (do čtvrteční půlnoci), odpovědět emailem na tuto soutěžní otázku:

Jak se jmenují členové Ultra Sunn?

Své odpovědi posílejte do čtvrteční půlnoci (čtvrtek 12. září 2024 do 23:59 hodin) na mail redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napište "Ultra Sunn - soutěž" a do mailu uveďte i své občanské jméno, které bude v případě výhry zapsáno na seznam hostů. Výherce oznámíme a uvědomíme během pátečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeny pouze e-maily registrované k odběru našeho newsletteru, jehož registraci najdete v dolní části pravého sloupce na našem webu! 

 

Ultra Sunn - Set Yourself On Fire

mohlo by vás také zajímat