Gothic rockoví Autumn nás zvou svou novinkou do katakomb

Trojice se hlásí po šesti letech.

Zimní videoklip plný sněhu natočený gotickou legendou Williamem Faithem (The Bellwether Syndicate, Faith and the Muse a spol.) vrací do hry Autumn, nenápadnou kapelu, která je nedílnou součástí severoamerické žánrové historie. Singl Catacombs je první vlaštovkou ohlašující příchod čtvrté řadové desky, která se dostane k posluchačům na podzim a ponese jméno "Songs About Dying".

Nová skladba zpracovává téma samoty. Více vysvětluje zpěvačka Julie Plante: "V době kovidu se můj táta blížil ke konci svého života. Uvědomila jsem si, že se každý rodíme sami, abychom nakonec i sami zemřeli. A to přesto, že jsme obklopeni dalšími lidmi. I z toho důvodu byl videoklip natočen na severu v lesích, uprostřed nejchladnější části zimy. Strnulost severní zimní krajiny mi vždy připomínala tenkou hranici mezi životem a smrtí."

Autumn tvoří od roku 1994 basák Jeff Leyda, kytarista Neil McKay a zpěvačka Julie Plante. Svou návratovou desku "Chandelier" natočilo trio  v roce 2018, po 18 letech ticha. Jak s novinkou, tak s připravovaným albem pomáhá triu gotický severoamerický všudybyl William Faith. 

 

Autumn - Catacombs

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.