VNV Nation přesouvají pro zdravotní indispozici termín pražského koncertu na květen

Čtyři zastávky svého evropského turné byli VNV Nation nuceni odložit pro seriózní hlasovou indispozici zpěváka Ronana Harrise. 

"S neuvěřitelnou lítostí vám musím oznámit, že mé problémy s hlasem z vystoupení v Brémách byly způsobeny silnou laryngitidou. Po zevrubném vyšetření mi lékaři nařídili, abych si na příští týden naordinoval hlasový klid. To znamená, že nemohu odehrát nejbližší naplánované čtyři koncerty v Kolíně nad Rýnem, Berlíně, Varšavě a Praze. Návratem na pódium před tím, než se infekce stihne vyléčit, riskuji trvalé poškození hlasivek, které si nepřeji ani já, ani vy. Mám velké štěstí, že jsem v péči jedněch z nejlepších vokálních specialistů v Německu, kteří léčili mnoho známých osobností přede mnou. Jsem v dobrých rukou a těším se na pokračování turné," informoval své fanoušky zpěvák VNV Nation, Ronan Harris.

Co to konkrétně v případě pražského koncertu znamená? Nový termín vystoupení VNV Nation je stanoven na čtvrtek 11. května 2023. Místo, to znamená pražský klub Futurum, se nemění. V souvislosti s blížícím se koncertem, jsme vyhlásili soutěž o vstupenky - ZDE. Termín uzávěrky pro odesílání odpovědí je posunut na neděli 7. května v poledne. Výsledky soutěže budou vyhlášeny v pondělí 8. května 2023. 

 

VNV Nation - Nova (live v Brémách, 12.3.2023), kterou muselo odzpívat publikum

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.